Az agykontroll segítségével "bele lehet látni" mások gondolataiba? (Úgy értem "megbecsülhető-e", hogy mire gondol, hogy érez? )
Lehetséges!
Fel kell venni egy fapálcát, rá kell mutatni arra az emberre, akinek a gondolatait akarod olvasni, és el kell magad kiáltani: "Legilimens!"
Pontosan, az agykontroll a saját agyadra hat, ezáltal képes leszel a saját megérzéseid által jobban érzékelni a másik dolgait.
Én jártam tanfolyamra, igen, sokminden megbecsülhető.
hihetetlenül lehet hatni más emberre!!!
habár én nem agykontrollal hatottam eddig amit észrevettem
hanem:
ugye az ember egyénisége születésétől kezdve mások utánzásával fejlődik
később a tapasztalatok/csalódások stb ezt már alig tudják befolyásolni
újra és újra elkövetjük ugyanazokat a hibákat
tehát: akivel sokat vagy együtt, azt irányíthatod!!
én is így változtam a párom hatására, és ő is az én hatásomra!!
észrevettem, ha állandóan belésulykolok bizonyos elveket, szépen lassan magáénak fogja betudni!!és aszerint él tovább.
állítólag, ha nincs meg a másikban vmi tulajdonság, amit szeretnél, egyfolytában mondogatni kell, mintha meglenne (pl olyan megbízható vagy!)és csodák csodájára el hiszi magáról egy idő után, és meglesz benne!!!
vagy példa utánzásra:
a barátom a legtöbb veszekedésnél azt vágja a fejemhez, amit én vágtam már korábban hozz, amin meglepődött. tehát felhasználják a te saját gondolataidat!!!
nos példa: egy időben a barátom sokat gúnyolt
egyszer megelégeltem és azt mondtam neki, hogy utálom, hogy nincs önbizalamad, mert csak ezek a kishitűek hordják le a másikat,és nem képesek dícsérni ezáltal látják csak magukat jobbnak
azóta ő is ezzel támad, hogy nincs önbizalmam.
ezzel csak annyit akartam mondani, hogy mindig azt kell kivetíteni mindenkire, amit szeretnénk, nem azt, amit nem, ééés megkapod!
nem kell ide agykontroll.
a társadalom tükörkép
ahogy te érzel/ viseltetsz az emberek felé, úgy fognak ők is feléd, ez nem hiszem, hogy bűn
Sztem láthatod a gondolataimban, hogy teljesen hülyének tartalak!
Máris működik a tudományod!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!