Ha agykontroll segítségével javítottál a látásodon azt hogyan csináltad?
.....előzmények:.....Nem kell ehhez agykontroll, állítólag ha sokat nézel "semmibe", akkor javul a látásod.
A semmit úgy értem, hogy olyan tájat nézz, ahol nem fókuszálsz semmire, pl nyílt tenger, alföldi puszta, vagy akár ha az égre nézel, az is jó lehet. A lényeg, hogy sokat.
Hallottam, hogy valakinek így több dioptriát javult a szeme (hajón dolgozott és a nyílt tengert nézte egész nap).
Csak hallottam, nem biztos, de lehetségesebbnek tűnik, mint az agykontroll (nem mondom, hogy nem hiszek benne, de ez esélyesebb lehet). ˇ^
Szerinted ez a válasz hasznos.
A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 07-23 21:52
Képzeld el relaxált állapotban hogy gyógyítod magad, ahogy neked szimpatikus, napi 3x15 percig. És ahogy már írta valaki egyél SOK sárgarépát, nyersen vagy bármilyen formában.
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 07-23 23:32
Privát e-mail a válasz írójának
Agykontrollal simán megoldható:
A három kép technikát szoktam alkalmazni erre. Elsőn megjelenítem a szemem ahogy jelenleg van. Aztán a második képernyőn, hogy tisztul a látásom, egyre csak tisztul. A harmadikon pedig, hogy más teljesen tiszta.
Néhány pozitív gondolattal zárom és kész.
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 07-24 11:06
A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek:)
Biztos akartam lenni abban, hogy nem lehetetlen vállalkozás!Köszi
A komment megírásának időpontja: 07-25 18:29
A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Ha valakit érdekelne szeretnék beszámolni a sikerélményemről:)
Múlt héten voltam szemészeten és visszavették 1-1 dioptriával a szemüvegem!
Nagyon boldog vagyok és csinálom tovább a "szugizást" ezenkívül többet is tettem azért, hogy javuljak:). Ha valakit érdekel szívesen beszámolok róla!:)
Nem akartam szemüveget...
Agykontrollal rávettem magam, hogy menjek el szemészhez, elmentem, szemüveget kaptam, azóta jó a látásom.
Ennyi, komolyan így történt.
Van benne valami,,
Ha belegondolsz a régi parasztok között sem volt szemüveges. Egész nap a határba a messzeségbe néztek mikor a kint a földön dolgoztak. Bár én csak képeket láttam de azon se volt 1 szemüveges se.
Ezért ők öregkorukban nem láttak.
De nem zavarta őket, mert nem olvastak, a kapáláshoz meg nem kell olyan jó szem.
ahhoz nem igen kell agykontroll!
Becsukod a szemed, és elkezded aszt minden irányban mozgatni, egyik ismerősömnek már nem kell szemüveg
Bocs az OFF-ért, de nem tudom ki hagyni ezt a mondást.
Ritka mint a szemüveges cigány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!