Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan hihetném el újra, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hihetném el újra, hogy létezik olyan lány, aki engem megbecsülhet és nem csak megalázhat?

Figyelt kérdés
Eddigi életem során csak olyan lányokkal találkoztam, akik megaláztak, nevettek rajtam. Már nem hiszek a csodákban, sem abban, hogy ez lehetne másképp. Telnek múlnak az évek, én is csak öregebb leszek. Mindenki más éli az életét a párkapcsolatában, én pedig még azon sem tudok túl lenni, hogy engem mindig csak megaláztak. Évek óta nem foglalkozom ez miatt a nőkkel már. Mindenhonnan ömlenek a negatív képek (mások csalódásai: internet, baráti kör stb.), amik egyre jobban és jobban elveszik a maradék hitemet is ilyen téren. Hogyan higgyek újra? Hogyan kell elhinni, hogy lehetne másképp is? Mit csináljak másképp?
2016. okt. 24. 23:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Környezetváltozás?
2016. okt. 25. 00:57
 2/6 anonim ***** válasza:
33%

Sportolj. Az onbizalmat ad es kitartasra nevel. Futas es kuzdosport. Es nem utolso szempont az alakformalo es izomepito hatasuk. :)

N

2016. okt. 25. 05:32
 3/6 anonim ***** válasza:

Sportolj,foglald el magad.ezzel a nőizével meg ne foglalkozz ,nincs értelme.olyan mint a roulette.életed nője a zöldnulla.megteszed a tétet,vagy bejön vagy nem.ha nemis játszol akkor nem lesz gyereked,az a baj sajnos.

ha te mindenképpen játszani akarsz akkor viszont tovább kell vesződnöd úgy hogy kicsi a nyerés esélye.

Ha elmúltál 35,hagyd a pit@sába az egészet.

2016. okt. 25. 08:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? És mit értesz az alatt, hogy megaláztak?
2016. okt. 25. 11:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Mit értesz az alatt ,hogy megaláztak,kinevettek?Én a helyedben azért nem adnám fel mi nők sem vagyunk egyformák,próbálj nyitott lenni és ismerkedni a környezetedben.
2016. okt. 26. 14:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Rendszeresen sportolok és kezdem elfogadni magamat szép lassan - és nem mellesleg büszke is vagyok az eredményeimre -, azonban ez mit sem változtat a nőkről alkotott képemen, ami számos negatív képkockából áll és annál kevesebb pozitívból. Kevés értékes nővel találkoztam az eddigi életem során, legyen az családtag, barátnő, ismeretlen vagy ismerős. Nem hiszem, hogy reális esélye lenne annak, hogy olyan lányt találjak, aki engem megbecsül és szeret. Túl sok a gonosz, kicsinyes és hasonló jelzőkkel illethető nő manapság. Gyerekként még hittem a szerelemben is, hogy ez működik az ellenkező oldalon is. Mára inkább attól rettegek, hogy ne kezdjek ki egy nővel se, mert gyereket csináltat majd magának, mert elviszi a vagyonom felét, mert nevetség tárgyává tesz az ismerőseim előtt, mert megaláz majd, mert semmibe veszi az összes eredményemet és a céljaimat. Igazából semmi sincs, ami motiválhatna arra, hogy keressek magam mellé valakit. Szeretnék szeretve lenni, de azt hiszem, hogy nem éri meg a kockáztatást. Az idő meg múlik szép lassan, én pedig még mindig gondolkozom, hogy hogyan hihetném el újra, hogy léteznek csodák.
2016. okt. 26. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!