Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek bízhatok benne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bízhatok benne?

Figyelt kérdés
Tudom,a bizalom az egyik legfontosabb elem egy kapcsolatban. Bíztam is a páromban,addig míg elèm nem állt azzal a mondattal,hogy a kapcsolatunk egy rèszèn másba volt szerelmes. (Mindezt egy bő èv után) A mai napig nem tudom,hogy ez miz takar pontosan. Nem is tudom vele megbeszèlni,mert nem hagyja. Ekkor megbosátottam neki mindent,bár lehet hogy nem kellett volna. Úgy voltam vele,hogy bevallotta ès bármi törtènne számíthatnèk rá,de aztán sorra hazugságokon kaptam. Ne nagy dolgokra gondoljatok,apróságok de nekem hihetetlenül rosszul estek/esnek.Ezen kívül minden nőt megbámul. Nemcsak nèzi,hanem megbámulja őket. A rokonait is. Ès bosszant,irritál,szomorúvá tesz,hogy nem tudom..mièrt szeretem mèg mindig,ha igazából nem vèdelmez ès nem becsül meg..nem tudok tőle megválni,de lehet hogy meg kellene..mert úgy èrzem a 2 èves kapcsolatunk már csak plátói szerelem. Minden vitánál eszembejut a fájdalom,amiket eddig okozott es nem hagy nyugodni..szenvedek,míg ő boldogan elvan...segítsetek:(

#megcsalás #megbecsülhetne
2015. jún. 28. 14:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Te már régóta nem tudsz benne bízni,így meg nincs értelme az egésznek.Tényleg hagynod kéne,de ahhoz meg az is kell,hogy akard lezárni.
2015. jún. 28. 14:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Ennek a bizalomnak sajnos annyi. Az a baj, hogy sok ember csinálja ezt, nemcsak férfiak bámulják a nőket, hanem a nők is flörtölgetnek, szóval én nem menteném fel egyik oldalt sem. Viszont annyiban jogos szerintem az elvárásod, hogy egy kapcsolat arról szól, hogy te vagy a választottja. Megbocsátani lehet, de próbálta-e feledtetni a dolgokat, vagy csak egy bocsival el van intézve?

Ha fontos vagy, akkor tesz lépéseket. Talán érdemes lenne olyan helyzetet hozni, ahol kiderülne, hogy mennyire vagy neki fontos, hogy akár küzdene-e érted (nem megcsalásról beszélek), vagy könnyen elengedne. Ha küzd érted, akkor lassan elkezdenek gyógyulni benned a sebek, mert áll helyre a bizalom, és látod ahogy miattad tesz lépéseket, és állnak helyre a dolgok, így végülis ténylegesen meg fogsz tudni neki bocsájtani. Mindez lassan, de fokozatosan. Ha ez nincs, akkor át kell gondolni a dolgokat.

2015. jún. 28. 16:57
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen,egyetèrtek,a nők között is van jellemtelen.. Nem teszek különbsèget,èrtelme nincs..de èn pont olyan nő vagyok,aki egy fèrfinèl keresi a boldogságot.Hiába vannak jelentkezők,engem tènyleg nem èrdekelnek. Igen,nyilván a szívem mèlyèn örülök neki,hogy nem tartanak rondának,de pont az nincs odáig èrtem,akièrt èn bármit megadnèk..:(próbálkoztam mindennel már.voltak aranyos dolgai,de aztan mindent kezdett előröl. Ördögi kör az egèsz..
2015. jún. 28. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!