Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan deríthetem ki,hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mónika0723 kérdése:

Hogyan deríthetem ki,hogy a párom megcsal?Csak megérzéseim vannak és jelek.

Figyelt kérdés
Jelszóval és ujjlenyomattal védi telefonját de amikor elmentem mellette láttam kinek írt és sziveket küldözgettek.

2023. febr. 6. 02:41
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
sajnos egyértelmű, főleg a kommented óta, ahol leírtad hogy rátetted az újjad és már nemtudta lezárni a képernyőjét. Beszélj vele és ha megint tagadja, akkor mondd meg neki, hogy így nem tudsz benne megbízni
2023. febr. 6. 12:37
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell kideríteni,ez egyértelmű,szétcsalnak....
2023. febr. 6. 14:16
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Én még aznap megkérdeztem volna,hogy mutassa meg kinek írogat szívét,ha nem mutatja meg akkor mondom ,hogy vagy megmutatja vagy elmegy.Én csak úgy random mondanám neki,hogy mutassa meg a telefont,mert neked eléggé gyanús,hogy nem mutatja meg és titkol valamit.
2023. febr. 6. 22:48
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

"Rá tudtam nézni mert filmet néztünk és töltőn maradt telefon miközben kiszaladt fürdőbe. Nem tudta hirtelen alvó módba tenni telefont nekem meg gyors reakciom volt ahogy letette telefont és elindult ki szobából gyors rátettem ujjam kijelzőre." - megcsal és ilyen amatőr? XD

És mit találtál?

2023. febr. 7. 04:55
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Az a legnagyobb probléma ilyenkor, hogy a bizonyítékot keresi minden egyes ember. Legyen az férni, vagy nő.

Holott, a megcsalásnak mindig van oka. Haa ilyen okot keresel a kapcsolatotokban, és találsz, na akkor gyanakodhatsz. Vagy inkább igyekszel ezt az okot megszüntetni, és nem azzal foglalkozol megtette e, vagy sem.

Erre fektess több időt, ne magadra. Mert ez a kérdés nem az okot keresi, hanem a tényt kívánja bizonyítani.

2023. febr. 7. 05:26
 26/27 A kérdező kommentje:
Hibás lennék azért mert sokat dolgozom? Plussz munkákat vállaltam mert amíg az én csak ülök a munkahelyemen ő mozog rendesen, ugy gondoltam ha plussz munkával tudom bővíteni a családi kasszát az csak jó. Hivatalosan csak 180 órát dolgozhatok a munkahelyemen. Tehát néztem beugrósat is. Nem gondoltam, hogy ennyire ráér munkahelyen flörtölgetni. Pláne úgy hogy tudatában van általam került oda, mivel a tulajdonost és a cukrászt ismerem beugrós munkahelyemről.
2023. febr. 7. 08:06
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Ennek a kapcsolatnak vége, ennyi volt....
2023. febr. 7. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!