Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan deríthetem ki,hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mónika0723 kérdése:

Hogyan deríthetem ki,hogy a párom megcsal?Csak megérzéseim vannak és jelek.

Figyelt kérdés
Jelszóval és ujjlenyomattal védi telefonját de amikor elmentem mellette láttam kinek írt és sziveket küldözgettek.

2023. febr. 6. 02:41
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
78%

Enyémen, sőt a páromén még képernyőzár sincs aktiválva. Mondjuk 14 év alatt még a gyanú sem merült fel egyikőnkben sem.

2023. febr. 6. 07:22
 12/27 Szolnoky Tünde válasza:
83%
Szia. Szerintem is van titkolni valója. Én lekértem a részletes számlát, tudtam a kódját. Le is bukott.
2023. febr. 6. 08:00
 13/27 anonim ***** válasza:
18%

Tünde!

Nyilván ott is hagytad.

2023. febr. 6. 08:07
 14/27 anonim ***** válasza:
51%

Tündi Tündi... Nyilván egyszerűbb lett volna kidobni mint felesleges kérdéseket írogatni ide.

Te is csak 5 perc figyelmet szeretnél aztán minden marad úgy ahogy volt. A pasid megcsal de te ahhoz is hülye vagy hogy kidobd ez miatt. Szóval... 🤷

2023. febr. 6. 09:05
 15/27 anonim ***** válasza:
59%
Azért érdekes mert én amikor kapok állatos vagy cuki képet ismerőstől azt is szivecskézem 😂
2023. febr. 6. 09:16
 16/27 anonim ***** válasza:
63%

Nekem van ujjlenyomat meg jelkód is aktiválva, nem gondoltam volna hogy ez már így önmagában ilyen "féltékenységre okot adó cselekedet".

Nem Kérdező esetére hanem az egyik kommentre írom ezt, ahol neki már az a fura ha van aktiválva ilyen, hogy illetéktelen ne férjen hozzá.

Egyébként volt párom kezébe adtam, mert nem volt soha semmi titkolnivalóm, de önmagában már az borzalmas volt számára, ha ellenkező neműekkel kommunikálok telefonon időnként. Hiába nem volt soha semmi és nem is olyan célból történt a kommunikáció.

Nehogy a kolléga/kolléganő üzenjen munkával kapcsolatosan, például: "másnap korábbban kezdődik az értekezlet" vagy bármi, mert minden gyanúra adhat okot.

2023. febr. 6. 09:22
 17/27 anonim ***** válasza:
91%
Belenézel a telojaba, másképp nem.
2023. febr. 6. 10:47
 18/27 anonim válasza:
62%

Számítógépetek nincs? Azon lépj be. Jelszavat kb az emberek 90% a tárolja, elő tudod szedni.

Sajnos nálunk is ez volt, a megérzésem bejött

2023. febr. 6. 11:27
 19/27 anonim ***** válasza:
63%

Bár hatásos a megoldás, viszont azon nem árt elgondolkodni, hogy az ilyen cselekmény még házasságon belül is személyiségi jogok megsértése. Tehát büntetendő.

2023. febr. 6. 11:31
 20/27 A kérdező kommentje:
Nem az a bajom, hogy kolléganővel irogat hanem az hogy ha igen miért titkolja? Nekem is van kód bankos applikáció miatt, de nem titkolom ha irok. Ha kell megmutatom de amugy gyerekeim,ismerik kódomat.
2023. febr. 6. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!