Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Életed szerelmét is kidobnád,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Életed szerelmét is kidobnád, ha megcsalt?

Figyelt kérdés

Szerencsére nem vagyok érintett. Viszont azt álmodtam, hogy megcsalt a barátom, akivel másfél éve vagyok együtt. Eddig ilyen álmom sosem volt. Annyira élethű volt, hogy örültem, hogy felébredtem és nem történt meg. Álmomban nagyon kivoltam, ott sírtam, hogy nem lehet vége, mert én úgy vagyok vele, ha megcsalt, akkor szakítok. De aztán elkezdtem vele alkudozni, hogy akkor több nem lesz, ugye? Aztán rájöttem, hogy nem tudok így bízni benne. De szakítani mégsem tudtam és csak vele akartam lenni.

Ezért elkezdtem gondolkozni ezen a dolgon, hogy hogy reagálnék akár most, akár 20 év házasság után. Volt olyan barátom, aki megcsalt, vele egyértelmű volt, hogy nem maradok. Könnyű volt, nem éltünk együtt, aznap láttam utoljára, nem is volt nagy szerelem. De vajon az emberek hogy reagálnak arra, ha az csalja meg, akivel le akarja élni az életét?

Veletek történt ilyen? Vagy ha történne, hogy reagálnál? Mert az persze természetesen, hogy nem akarsz olyannal maradni, aki így megbántott, de ha eddig minden jó volt és vele tervezted az életed, egyből ki tudnád dobni?

2023. febr. 2. 11:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
69%
De ki ám. Nem történt ilyen velem, de ha megtörténne, azonnal kiábrándulnék, nem tudnék szerelmes maradni utána.
2023. febr. 2. 13:23
 12/14 anonim ***** válasza:
62%
Csak az tud megbocsátani aki magába a szerelembe szerelmes, az illúzióba. Akinek olyan szinten nincs önbecsülése, hogy az sem zavarja ha a másik nem szereti, nem tiszteli. Aki annyira fél egyedül lenni, szomorúnak lenni, hogy inkább elviseli a megaláztatást. Én nem vagyok ilyen. Nem félek a fájdalomtól, nem félek az egyedülléttől és nagyon hiszek abban, hogy akit el lehet vinni azt vigyék is, minél hamarabb.
2023. febr. 2. 16:11
 13/14 anonim ***** válasza:
29%
Hogyne lehetne megbocsátás. Emberek vagyunk, hibázunk. Ha egy hosszú párkapcsolat alatt ilyesmi előfordul, ott sáros mindkét fél. Ha szakítással csak elodázzuk a saját hibánkat, nem tanulunk belőle, a következő kapcsolatban ugyanezt elkövethetjük.
2023. febr. 2. 16:48
 14/14 anonim ***** válasza:
37%
Igen, múltkor a párom mesélte, azt álmodta, hogy egy szőke bombázó letámadta és megcsókolta, én erre azt mondtam, hogy ha mégegyszer ilyet álmodik, akkor nem beszélek vele többet. Ő nevetett ezen, pedig én tényleg komolyan gondoltam.
2023. febr. 3. 22:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!