Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Életed szerelmét is kidobnád,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Életed szerelmét is kidobnád, ha megcsalt?

Figyelt kérdés

Szerencsére nem vagyok érintett. Viszont azt álmodtam, hogy megcsalt a barátom, akivel másfél éve vagyok együtt. Eddig ilyen álmom sosem volt. Annyira élethű volt, hogy örültem, hogy felébredtem és nem történt meg. Álmomban nagyon kivoltam, ott sírtam, hogy nem lehet vége, mert én úgy vagyok vele, ha megcsalt, akkor szakítok. De aztán elkezdtem vele alkudozni, hogy akkor több nem lesz, ugye? Aztán rájöttem, hogy nem tudok így bízni benne. De szakítani mégsem tudtam és csak vele akartam lenni.

Ezért elkezdtem gondolkozni ezen a dolgon, hogy hogy reagálnék akár most, akár 20 év házasság után. Volt olyan barátom, aki megcsalt, vele egyértelmű volt, hogy nem maradok. Könnyű volt, nem éltünk együtt, aznap láttam utoljára, nem is volt nagy szerelem. De vajon az emberek hogy reagálnak arra, ha az csalja meg, akivel le akarja élni az életét?

Veletek történt ilyen? Vagy ha történne, hogy reagálnál? Mert az persze természetesen, hogy nem akarsz olyannal maradni, aki így megbántott, de ha eddig minden jó volt és vele tervezted az életed, egyből ki tudnád dobni?

2023. febr. 2. 11:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
81%
Hogy lehetne életem szerelme, ha én nem vagyok neki az? És egy hazug, csaló?
2023. febr. 2. 11:22
 2/14 anonim ***** válasza:
90%
Igen. Mert folyton ott lenne a fejembe, hogy mi van, ha megint megtörténik.
2023. febr. 2. 11:25
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Lásd Tápai Szabina

Az ilyenek tűrnek és szenvednek, reménykednek és egyszer csak eljon az idő amikor megerősödik annyira hogy talpra álljon és kilépjen

Nálunk a baráti társaságban van most egy pár. A közös házból elkoltozott a pasi és visszájár beszélgetni, enni, holmikért.

Se nem válnak, se nem költözik el a feleség. Telik az idő, másfél év most. Majd elege lesz egyszer belőle. Élete szerelme, még hiszi h visszamegy a férje, mert egy másik párnál visszament, de igaz ott csak 2 hónap megcsalas volt

2023. febr. 2. 11:27
 4/14 Hans Pötterman ***** válasza:
80%
Igen
2023. febr. 2. 11:36
 5/14 Hans Pötterman ***** válasza:
100%
Jobban mondva meg is tettem, akit anno annak gondoltam megcsalt és igen,befejeztem vele. Pedig nagyon könyörgött, nehéz volt meghozni ezt a döntést,de az eszemre hallgattam.
2023. febr. 2. 11:37
 6/14 anonim ***** válasza:
72%

Nem.és örülök hogy nem tettem.Egy esély jár mindenkinek aki megérdemli.

Viszont csak egyetlen egy.

2023. febr. 2. 11:45
 7/14 anonim ***** válasza:
82%
Akkor már nem lenne életem szerelme.
2023. febr. 2. 11:55
 8/14 A kérdező kommentje:
Jó amúgy ez jogos, egy jó kapcsolatban ahol szeretjük a másikat nem csalunk :D
2023. febr. 2. 11:57
 9/14 anonim ***** válasza:
85%
Kidobnám, mivel én meg nem az ő élete szerelme lennék.
2023. febr. 2. 12:34
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

"Veletek történt ilyen? Vagy ha történne, hogy reagálnál? Mert az persze természetesen, hogy nem akarsz olyannal maradni, aki így megbántott, de ha eddig minden jó volt és vele tervezted az életed, egyből ki tudnád dobni?"

Engem már csaltak meg. Próbáltam elfogadni, de amúgy utána már semennyire se tudtam benne bízni, ezért nem ment, csak nyögvenyelés volt. Flegma voltam vele sokszor, nem igyekeztem érzelmileg kapcsolódni.

Mostmár azonnal kidobnám mindegyiket. Hűség az ELSŐ! Ha nincs hűség, nem érez elég érzelmet irántam és tiszteletet, hogy megmaradjon mellettem. Nem tudott parancsolni magának, a hirtelen fellángolásoknak... Vagy nem akart ugye.

Erre nem lehet építeni. Mi van, ha gyerek lesz, és elhagy? Gyerkőcnek nem lesz anyja? Ez komoly dolog.

2023. febr. 2. 12:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!