Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki tud segiteni rajtam?
Jöhetnek a degradáló üzenetek,de jobb szeretném ha segitő hozzászólások jönnének.
Egy korábbi sérelem (inkább sok)miatt rohadtul nem bízok a férjemben,de ami a félelmem valójában pont azt teszem vele én magam.
Nem csaltam meg,de mindig hajszál híjja volt.
Hogy miért?mert a nemi életünk romokban,annyiszor próbáltam helyrehozni,egyszerűen nem megy.
Maximum a havi egy alkalom.Ezzel kapcsolatban már írtam ki kérdést.
Aztán jönnek a flörtök részemről sajnos,de sosem jutottam sehova mert utána megtorpanok és nem tudom megtenni a lelkifurdalás miatt.
Annyira nehezen tudok így élni és komoly baj van velem,ezen terápia segithet?
Állandóan ellenörizgetni,folyton rettegni hogy mikor kapom rajta,persze nyilván tudom hogy mindent töröl(ne) ha ilyen lenne.
Nem tudom merre induljak,ki az aki segithet ilyenen egyáltalán?
Annyit téptem a számat,de a férjemnek nincs igénye rám,akkor úgy voltam jöjjön valaki aki azt kielégiti.
Aztàn meg itt ez a folytonos rettegés hogy mi van ha azért nincs szex mert van valakije.
Próbáltam hogy váljunk,nem megy el.
Rettentő sok feszültség van bennünk.
Megértem hogy fáradt,de mindig?
(Van egy 15 hós gyermekünk)
7-es elöszőr meg kellenne tanulni írni.
8-as
Annyit beszéltünk,hogy elfogytak a szavak.
Nem kérkedésbôl,de sosem voltam ilyen formában.
127 kilóval szültem,62 vagyok.
Nem tornáztam agyon magam,egyszerű genetika.
Persze mindenki háttérbe van,csak a gyerekről szól minden 15 hónapja nem tudtuk senkire hagyni.
Nincsenek nagyszülők,senki aki egy órára elvinni,lehet ez a gond?
13/as
Nem roma vagyok ha ez érdekel :)
#14: Hiába nem vagy, sok roma nő nem szenvedne egy olyan férfi mellett. Főleg nem babával!
(Nem putrisakra gondolok.)
Nekem az egyik közeli ismerősöm pont ezt tette az exével. Mindig csak egy kis flört, ezzel azzal. Aztán volt egy fickó aki megfogta a kezét, aztán később már meg is csókolta egy pillanatra, de ennyi. Aztán mással kávézgatott stb. Egy harmadikkal képet cserélt (nem meztelent). Szóval mindig a határokon játszott
A vége az lett, hogy megcsalta egy negyedikkel, akibe szerelmes lett...
Amúgy érdekes, hogy a gyereket nincs kire bízni, semmire sincs időd, de flörtölgetni meg igen?
Amúgy nálunk is a feleségemnek a szülés után megszűnt minden és csakis a gyerek volt fontos. Ennek lassan 2,5 éve...
#19:
Akkor neked is új nő után kéne nézned... Nagyon fontos a család, egy férfi ebben tud igazán kiteljesedni, mikor egyszerre lehet férfi, és apa. De a te kapcsolatod nem ilyen. Az ilyen feleség nem érdemli meg a törődést, a szeretetedet. Kár, hogy a gyermeked látja majd a kárát, mert ezek szerint a nejednek mindegy. Máskülönben foglalkozna veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!