Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segitenétek? Mit tegyek ebben az áldatlan helyzetben?
Figyelt kérdés
Gondban vagyok,a párom mellett belekeveredtem egy viszonyba ami már elég hosszu ideje tart,probáltam a szeretőt elhagyni és az élettársammal maradni de valahogy mindig visszatáncoltam,tehát ebben a rossz helyzetben vagyok ami már tarthatatlan,vagy erre vagy arra de el kell döljön a dolog,két pasast nem tarthatok éveken át,arra gondoltam lebuktatom magam hogy történjék már valami,hogy hogyan tovább,vagy ti mit tennétek a helyemben?2017. aug. 22. 09:35
1/15 A kérdező kommentje:
a gondom az hogy a páromat is szeretem,meg a szeretőmet is de mindkettőt másképpen.
2017. aug. 22. 09:40
2/15 LazyJones válasza:
Őszintén? Lehánynám a tükörképemet. Aki két embert szeret, azt egyiket sem szereti igazán, ráadásul mindkettőt csak kihasználod a magad örömére. Növesszél gerincet, és kezdj valami újat - ha lehet, ezúttal egy fokkal őszintébben.
3/15 anonim válasza:
Azért nem tudsz dönteni, mert valójában egyik sem az "igazi" számodra (egyiket sem szereted őszintén, szívedből), mert ha az egyik az lenne, akkor nem lenne kérdés.
Megoldás, hogy mindkettővel megszakítod a kapcsolatot, egy kicsit magad maradsz, helyre rakod a gondolataidat, érzéseidet és utána keresel valakit.
4/15 A kérdező kommentje:
a helyzet az hogy a szeretőmmel is más minden a szex is meg minden,nem jobb de másabb minden mindkettővel.
2017. aug. 22. 10:04
6/15 A kérdező kommentje:
attól is tartok ha kiderül minden hogy jó kifogást talál arra hogy elhagyjon a valos párom.
2017. aug. 22. 10:18
7/15 anonim válasza:
Egy utolsó hulladék selejt vagy, mindegy mit csinálsz, előbb-utóbb úgyis lebuksz és esel majd még pofára. Meg is fogod érdemelni, büdös ringyó.
8/15 anonim válasza:
Nem "áldatlan helyzet"-ben vagy, csak egy szimpla utolsó ringyó vagy. Hagyjuk az eufemizmust, kérem.
9/15 anonim válasza:
Erre miért kéne jó kifogást találnia a párodnak, hogy elhagyjon?Ez bizony szakító ok.
10/15 anonim válasza:
6.: természetesen el fog hagyni, jól is teszi, nem tudom, mi másra számítasz. Akkor mehetsz lakni a szeretődhöz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!