Sikerulhetet? Segitenetek? Aki ugyanilyen helyzetben volt?! Tobbi lent
Januar 29 jott meg
Voltam ra par napra dokina aki 13mm es dominans tuszot latott es 5mm nyalkahartya
Ahogy szamoltam 8-14 ig volt pem
Meg a folyasombol itelve
Tehat ahogy elmult a menszim azota 2-3naponta rgyutt voktunk a ferjemmel
Volt mikor egymast koveto napokon is
A melleim erzekenyek kozepido ota
Mostanaban enyhe hanyinger derek fajas szedules
Es alhasi szurkalas vanbmikor enyhe van mikor eros
Tudom lehet produkalno tuneteket de mi nem vagyon rajta gorcsosen a teman
Mert van mar 2 eves szep fiam
Csak szeretnenk kistesot
Szekrekedesem van par napja
Fej fajas
28-31 napos ciklusaim vannak
Most nem varom 26tol
Velemeny???negativ hozzaszolast nem kerek
Nálam is az iszonyatos derékfájás és a szédülés volt az első tünet,ill.hányinger. Azelőtt nem voltam szédülős,de akkor nem bírtam egyenesen menni,mikor felálltam ülőhelyzetből. Már valami agydaganatot képzelegtem magamnak,mert a tesztjeim negatívak voltak egész 6 nap késésig
.. 😂😂😂 33hkm
Nezd, a tunetekre ne adj mert sokan csak bekepzelik akik nagyon rajta vannak. Irod hogy nem, pedig mar eleg sok ilyen kerdest irtal ki az elmult par hetben-honapokban, megismerem a neved. Ez mar elegge a ragorcsoles, es ilyen fazisban van olyan no aki meg hanyast is produkal.
A teszt fogja megmondani mert a premens es koraterhes tunetek ugyanazok, csak kulonbozo kombinaciokban (ahogy ezt mar leirtuk neked szerintem nem is egyszer a kozelmultban...)
Igen igazad van utolso valaszolo
Majd a teszt
De most tenleg nem gorcslok nem is gondolok ra!
Csak ezeket a tuneteket nem lehet nem eszre venni
Ha tudnad hanyszor voltam igy..hogy ah hat ezek mar tuti tunetek mert nem lehet osszekeverni massal....konkretan minden menzesz elott eszrevettem magamon olyan "tunetet" ami meg sosem volt....amikor meg terhes lettem (3-szor is...) a teszt elotti par nap pont olyan volt mint barmelyik mensi elott....
Szoval lehetsz terhes, de nem a tunetektol.
Ertem
Hat nem sokara kiderul bizok benne azet
Koszonom szepen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!