Polycisztás Ovárim szindrómám van, akinek ugyanilyen betegsége van mennyi idő alatt tudott teherbe esni, s kapott-e valamilyen kezelést, ha igen milyet?
3-as kezelés, a diéta, életmódváltás egy életre, ha IR miatt van. 4 hónap kezelés után sikerült teherbe esnem, a gyógyszer szedését a 12.hérig javasolták az esetleges vetélések elkerülése végett.
Azért tartom fontosnak, hogy kiderüljön a PCOS az oka, mert ha IR, a hormonokkal meghozott ciklussal valóban lehet baba, de az csak ideiglenes tüneti kezelés, és ebben az esetben nem a PCOS a gond, hanem csak a tünet. Az IR hosszú távon kettes típusú diabétesz kialakulását okozza (én már ennek az előszobájában voltam, emelkedett éhgyomri cukorértékekkel). Sajna a legtöbb nődoki csak hormonokkal töm, én is így voltam, amikor még csak a rendszertelen ciklusomat akartam kezeltetni, persze hosszú távon sikertelen volt. Babavárás előtt elmentem hozzáértő szakemberhez, meddőségi klinikára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!