Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segitenétek? Mit tegyek ebben az áldatlan helyzetben?
"belekeveredtem"
Ezen kiégtem, pisztolyt nyomtak a fejedhez, vagy mi?
Jo, en nem fogok palcat torni feletted.
Ismerd fel vegre, hogy ebben a helyzetben nem te vagy az aldozat. Nem tudom, hogy tudnak-e egymasrol, gondolom a szeretod ismeri a helyzetet, nem is ertem, hogy minek van Veled, viszont szamomra az O viselkedese is azt mutatna, hogy annyira gyenge jellem, hogy meg egy ilyen "kapcsolatba" is belemegy, csak szeresse valaki. (En azt josolnam, hogy rad fog telepedni, ha meg eddig nem tette meg...)
A parodat nagyon sajnalom. Itt most vegre azt kellene eldontened, hpgy tudnal-e Vele a tovabbiakban monogam kapcsolatban elni. Ha igen, akkor hagyd ott a szeretodet a fenebe, ahogyan nekem lejott, mar jo ideje O is kepben van es az, hogy nem hagytad el a parodat nyomos oka van. Ha kepes vagy a jovoben a monpgamiara, akkor egyszeruen eld tovabb az eletedet a paroddal es felejtsd el a szeretot. Viszont akkor kuzdj a parodert ugy igazan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!