Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Segitenétek? Mit tegyek ebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segitenétek? Mit tegyek ebben az áldatlan helyzetben?

Figyelt kérdés
Gondban vagyok,a párom mellett belekeveredtem egy viszonyba ami már elég hosszu ideje tart,probáltam a szeretőt elhagyni és az élettársammal maradni de valahogy mindig visszatáncoltam,tehát ebben a rossz helyzetben vagyok ami már tarthatatlan,vagy erre vagy arra de el kell döljön a dolog,két pasast nem tarthatok éveken át,arra gondoltam lebuktatom magam hogy történjék már valami,hogy hogyan tovább,vagy ti mit tennétek a helyemben?
2017. aug. 22. 09:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, csak kíváncsiságból: te milyen embernek tartod magadat?
2017. aug. 22. 10:43
 12/15 anonim ***** válasza:
semmiképp nem buktasd le magad direktben.... inkább csak utáltasd meg magad... mássz rá valamelyikre hogy kidobjon
2017. aug. 22. 17:27
 13/15 anonim ***** válasza:
Beszéld rá őket hogy hármasban nyomjátok. Tisztességes feleségnek már nem hiszem hogy jó leszel ezzel a felfogással, eszköznek még elmégy.
2017. aug. 23. 22:46
 14/15 anonim ***** válasza:

"belekeveredtem"

Ezen kiégtem, pisztolyt nyomtak a fejedhez, vagy mi?

2017. aug. 24. 22:35
 15/15 anonim ***** válasza:

Jo, en nem fogok palcat torni feletted.

Ismerd fel vegre, hogy ebben a helyzetben nem te vagy az aldozat. Nem tudom, hogy tudnak-e egymasrol, gondolom a szeretod ismeri a helyzetet, nem is ertem, hogy minek van Veled, viszont szamomra az O viselkedese is azt mutatna, hogy annyira gyenge jellem, hogy meg egy ilyen "kapcsolatba" is belemegy, csak szeresse valaki. (En azt josolnam, hogy rad fog telepedni, ha meg eddig nem tette meg...)

A parodat nagyon sajnalom. Itt most vegre azt kellene eldontened, hpgy tudnal-e Vele a tovabbiakban monogam kapcsolatban elni. Ha igen, akkor hagyd ott a szeretodet a fenebe, ahogyan nekem lejott, mar jo ideje O is kepben van es az, hogy nem hagytad el a parodat nyomos oka van. Ha kepes vagy a jovoben a monpgamiara, akkor egyszeruen eld tovabb az eletedet a paroddal es felejtsd el a szeretot. Viszont akkor kuzdj a parodert ugy igazan.

2017. aug. 25. 02:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!