Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Valaki tud segiteni? Valakibát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki tud segiteni? Valakibát ment ilyenen?

Figyelt kérdés
SZiasztok azt szeretném kérdezni hogy valakivel ez már megtörtént ha igen hogy ment rajta tul? Van egy férjem és van egy lányom a férjem megcsalt és állandoan feszekszünk álandoan jár a szeretöjéhez de nem akkar el költözni mit tegyek tudom mindenki azt mondja hogy ugyan annyi joga van mint nekem de akkor is ő csalt meg ő megy el mégis mit tegyek a lányom pedig velem akkar lenni azért nem szeretnék én el menni mert ha ő nem lenne akkor itt hagytam volna már de akkor is mit tegyek segitsetek
2017. márc. 29. 21:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én már kiheréltem volna.

Amúgy nem...csak szarnék a pofájára és elhagynám.

Lányos mennyi idős?

2017. márc. 29. 22:03
 2/6 anonim ***** válasza:
*lányod
2017. márc. 29. 22:03
 3/6 Noblesse Oblige ***** válasza:

Első szabály: nyugalom! Mély levegő, józan ész! Tudom, hogy ebből van ilyenkor a legkevesebb, de ne borulj ki!

Második szabály: gondold át a dolgaid. Kezdve azzal, hogy mi romlott el, hol romlott el, mi vezetett ide. A férjed csúnyán elárult ez tény, de vajon mi vezetett ide, hiszen nem így indultak a dolgok?

Harmadik pont: vedd számításba a lehetőségeidet! Hallottál az arab feleségekről? Igen az araboknál megengedett maximum 4 feleség tartása egy férfinak, ellenben mégis igen ritka, ha egyáltalán van 2. Miért? Mert az okos nőnek olyan fegyverei vannak az eszköztárába, hogy az új feleség és a férje életét is meg tudja keseríteni. Így a legtöbb férj inkább a békesség kévéért nem házasodik újra, akkor sem ha megteheti. Szóval biztos vannak benne, ha végiggondolod neked is van olyan adud, amivel elérheted, hogy otthon kellemetlenül érezze magát, esetleg el is költözzön. Nem kell kikaparni a szemét, nem kell vele kiabálni, nem kell drámázni. Ezek nélkül is el lehet idegeníteni őt az otthonából.

Negyedik: éld az életed! Vedd úgy mint egy lakótárs. Te próbálj meg a saját életedre fókuszálni, és kihozni belőle a legtöbbet. Tudom, hogy ezekben az időkbe ez nehéz, de ez csak egy szelet az életedből! El fog múlni és utána is lesz élet. Valaki pl kiélvez olyan dolgokat, amiket eddig nem tehet meg. Van aki felveszi a régi élete fonalát, felkeresi régi barátnőit, barátait és újra kezdi a dolgai. Van aki eljár közösségi programokra, tánciskolába, új sportba kezd. Vagy kifesti végre a lakást olyan színűre ami neki tetszett a párjának meg nem :P

Szóval vedd úgy, hogy fel vagy szabadítva. Új tevékenység, vagy változtatás, mindig jó tesz. És legyél higgadt, közönyös.

2017. márc. 30. 08:14
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez egyáltalán nem ritka jelenség. A haveromék is hasonló felállásban vannak, lakáshitel, nagyon rossz feltételekkel tudnának kiszállni a hitelből, még 3 év van hátra. Külön szobában alszanak és kész. Abban megállapodtak, hogy idegen partnert nem hoznak fel a közös lakásba és kész.

Ha az ingatlan közös tulajdon, akkor ne várd hogy a férjed le fog kopni, ugyanannyi joga van a lakásban tartózkodni mint neked, ez ellen semmit nem tehetsz. Viszont ha nem is lakik ott a számlák felét(nem a fogyasztást!!!) akkor is fizetnie kell.

Nem ismerem a részleteket, de az is lehet hogy direkt csinálja, addig hergel amíg megunod és elköltözöl, elég sunyi viselkedés részéről. Tudok olyan esetről , ahol bérlőt költöztettek az Ex mellé, hogy anyagilag ne járjon rosszul(aztán a bérlővel a legjobb barátnők lettek).

A helyedben felmérném a helyzetedet, anyagilag mit tudsz bevállalni, számíthatsz szülői támogatásra, van állandó stabil jövedelmed, mert ezek hiányában nem tudod eltartani a lányodat egyedül. Ha nincs közös megegyezés, akkor hónapokig nem számíthatsz GYT-re és a költségeket pedig fizetned kell. Jól gondold át!!!

2017. márc. 30. 08:38
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2017. márc. 31. 23:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Első lépés: használj írásjeleket...
2017. ápr. 2. 05:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!