Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ki tud segiteni rajtam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki tud segiteni rajtam?

Figyelt kérdés

Jöhetnek a degradáló üzenetek,de jobb szeretném ha segitő hozzászólások jönnének.

Egy korábbi sérelem (inkább sok)miatt rohadtul nem bízok a férjemben,de ami a félelmem valójában pont azt teszem vele én magam.

Nem csaltam meg,de mindig hajszál híjja volt.

Hogy miért?mert a nemi életünk romokban,annyiszor próbáltam helyrehozni,egyszerűen nem megy.

Maximum a havi egy alkalom.Ezzel kapcsolatban már írtam ki kérdést.

Aztán jönnek a flörtök részemről sajnos,de sosem jutottam sehova mert utána megtorpanok és nem tudom megtenni a lelkifurdalás miatt.

Annyira nehezen tudok így élni és komoly baj van velem,ezen terápia segithet?

Állandóan ellenörizgetni,folyton rettegni hogy mikor kapom rajta,persze nyilván tudom hogy mindent töröl(ne) ha ilyen lenne.

Nem tudom merre induljak,ki az aki segithet ilyenen egyáltalán?

Annyit téptem a számat,de a férjemnek nincs igénye rám,akkor úgy voltam jöjjön valaki aki azt kielégiti.

Aztàn meg itt ez a folytonos rettegés hogy mi van ha azért nincs szex mert van valakije.

Próbáltam hogy váljunk,nem megy el.

Rettentő sok feszültség van bennünk.

Megértem hogy fáradt,de mindig?

(Van egy 15 hós gyermekünk)

2023. jan. 29. 15:43
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
95%

"Próbáltam hogy váljunk,nem megy el."

Add be a válókeresetet, ennyi.

2023. jan. 29. 15:45
 2/20 anonim ***** válasza:
94%
Én simán válnék. Főleg amig kicsi a gyerek mert addig nem traumatizálodik. Minel nagyobb annál jobban felfogja hogy volt apja/nincs apja.
2023. jan. 29. 15:45
 3/20 anonim ***** válasza:
94%
Egy hazugságban él most is a kicsi. Minél nagyobb lesz annál nagxobb sokk lesz neki mikor kidurran a lufi hogy nincs is normalis családban csak azt hitte. Irto gyorsan kéne hitelesen élni es hitelesen bemutatni neki az életet a "családot".
2023. jan. 29. 15:47
 4/20 anonim ***** válasza:
96%
Akkor miért nem te lépsz le??
2023. jan. 29. 15:51
 5/20 A kérdező kommentje:

Nekem nincs hova mennem,neki van.

Ez az ok.

2023. jan. 29. 15:56
 6/20 anonim ***** válasza:
82%
Válás az egyetlen megoldás. Olyan nincs, hogy nem megy el
2023. jan. 29. 15:57
 7/20 anonim ***** válasza:
91%

Es erre akarod tanitani hogyan kell függősegben élni olyannal akivel sz.r? És ebbe kényszeriteni bele egy gyereket?

Jo mintát tanul. Majd ne sírj ha őt is csak szivatni fogják és szerencsétlenkedik, hogy de nem tud kilépni. A fél taryadalmunk ugyis ilyen félred.gós senki csak merthát nemtudnak válni. A sok tagbaszakadt FELNŐTT szerencsetlen ember.

2023. jan. 29. 16:00
 8/20 anonim ***** válasza:
27%
Beszéltetek erről hogy mi lehet a gond? Talán látott valamit szüléskor ami traumatizálta. Talán már nem tetszel neki, túl más lettél "ott", vagy úgy érzi nagyon háttérbe szorult. Az első és az utolso esetben szerintem menthető a dolog, a másik kettőben, vagy ha tényleg van vakakije, nem! En is 15 hós gyerekkel léptem ki, de az bántalmazó kapcsolat volt.
2023. jan. 29. 16:00
 9/20 anonim ***** válasza:
27%
*társadalmunk
2023. jan. 29. 16:01
 10/20 anonim ***** válasza:
77%

EQ és alapvető kommunikációs készségek hianyozhatnak mindkét oldalon. Összejönni könnyű, mikor nincsenek nehézségek, azt hinni erre, hogy "de jól összepasszolunk". Napi őszinte beszélgetés igényével meg lehetne oldani.

De mivel az EQ alacsony, valószínűleg a hormon/ösztön motiváció magas (Ezt mutatja, hogy nem kíván, mert már van utódja tőled. Elmúlt a biológiai hajtóerő).

Séma eset, séma szerinti lesz a folytatás is. Azaz válás, de évek után. Addig meg ez.

A sejthető erős biológiai okok miatt azt mondanám, hogy ha folyamatosan érezteted vele, hogy mekkora pótolthatatlan alfa hím, azzal még felkeltheted benne az érdeklődést. Kérdés, hogy kinek van erre a puncsolásra lelki ereje ilyen megálazott helyzetben

2023. jan. 29. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!