Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnank rajta segiteni?
Sehogy sem tudtok rajta segíteni.Ide már szakember segítsége kéne, de ez sem működhet, amíg ő maga be nem látja, hogy szüksége lenne rá.
Tudom mit él át, velem is megtörtént.Nekem sikerült egyedül is túljutnom rajta, de ehhez erős jellem kellene, ami neki nincs a leírtak alapján.A rosszindulatával, áskálódásával nyugtathatja magát a jelek szerint valószínűleg, de ettől az ő helyzete nem változik jobb irányba.Ezt kellene felfognia, ha képes lenne rá, de nem képes.Az egója olyan szinten szinten megsérült, amit te, mint barátnő nem fogsz tudni egyedül orvosolni.
Nehéz helyzetben vagy.Próbáld meg rávenni a pszichológusra, de várható, hogy erre is csak azt mondja majd, hogy nem állsz mellette.1 próbát azért megér.
Ő rajta tényleg csak szakember tud segíteni... Annyira elakadt a feldolgozásban, hogy komplett megmérgezte őt és kihat a te életedre is már.
Hiába 20 éves ismeretség, ki kell te is állj magadért, mert különben lehúz magával. Állíts fel határt: legközelebb elmentek, ha egyszer is említi, többet nem hívjátok..
Van az a szint, ahol keményen oda kell lépni, ez már az.
Még előzőhöz egy szösszenet: te azon kattogsz, hogy ne bántsd meg, de őt nem érdrkli, hogy téged bánt a viselkedésével.. Ezen gondolkodj el.
Azzal, hogy bekeményítesz nem leszel önző, vagy nemtörődöm, sőt, talán, ahogy felettem is írták, végre észbe kap, hogy ki kéne lépni az önsajnáltatásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!