Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan tudnank rajta segiteni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnank rajta segiteni?

Figyelt kérdés
A baratnomet elhagyta 3 eve a ferje egy masik no miatt,idokozben az exenek lett azzal a novel is kozos gyerekuk,es nagyon sojat foglalkozik a baratnom kozos lanyaval is.Mar evek ota csak veluk foglalkozik,es mar nem tudom mivel lehetne ot ezzel kizokkenteni!Semmi se jo,ha elviszik a lanyt az a baj ,ha nem az a baj.Folyton ragalmazza oket ,amit eleinte persze megertettem ,mivel gondolom nagy fajdalmat okozott neki az exe.De....azota mar el telt 3 ev,normalisan foglalkozik a lanyaval a baratnom exe,sokat van naluk a lany.De akarhanyszor talalkozunk ,csak szidja oket ,a gyerekuket,a not,es ha en ehez nem aszisztalok akkor kb megtamad ,h nem allok melle:/ A lanya mar lassan elfordul tole mert szereti az apjat ,es a not is meg a fel tesojat is,de persze o is ellene van mert neki utalnia kene az apjat meg az uj csaladot.Hiaba hivom szorakozni ,vagy mondom ,h isnerkedjen ,o csak mindig oket szapulja es nimcs mas tema csak ez:/Es tegnap nagyon osszevesztunk mert el kezdte irogatni,h nezzem meg a csaj profiljat ,hogy mily3n gaz stb,es valahogy nem birtam ki ,es megmondtam,h fejezze be nincs semmi baj azzal a novel( sot kulsoleg 10x kulomb mint o) ezt nem mondtam mert akkor kb egy eletre el veszitenem.En megertem ,h utalja mert az exe anno a not valasztotta ,de nem kene ezen mar tovabb lepni? Mit lehet tenni mar ,vagy h lehet segiteni ,b ezt a viselkedest abba hagyja?!..
2019. júl. 4. 08:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy sem tudtok rajta segíteni.Ide már szakember segítsége kéne, de ez sem működhet, amíg ő maga be nem látja, hogy szüksége lenne rá.

Tudom mit él át, velem is megtörtént.Nekem sikerült egyedül is túljutnom rajta, de ehhez erős jellem kellene, ami neki nincs a leírtak alapján.A rosszindulatával, áskálódásával nyugtathatja magát a jelek szerint valószínűleg, de ettől az ő helyzete nem változik jobb irányba.Ezt kellene felfognia, ha képes lenne rá, de nem képes.Az egója olyan szinten szinten megsérült, amit te, mint barátnő nem fogsz tudni egyedül orvosolni.

Nehéz helyzetben vagy.Próbáld meg rávenni a pszichológusra, de várható, hogy erre is csak azt mondja majd, hogy nem állsz mellette.1 próbát azért megér.

2019. júl. 4. 09:02
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem fog menni,mivel mar ezt is mondtuk neki....20 eves baratsag a mienk,nem ertem miert gondolja ,h ellene vagyok/vagyunk.
2019. júl. 4. 09:05
 3/7 A kérdező kommentje:
Betegesen keresi ,hogy mikor hibaznak valamiben,hogy mondani tudja ...Nem akarom megbantani,de olyan nehez ez.Hagynom kene?! Mert nam nem tudom mi a jo ? Akkor talan ra jonne ,h elveszit mindenkit ezzel a viselkedessel...Az exe is mar csak smsben hajlando kommunikalni vele,mert folyton bele allt indokolatlanul.Sajnos a pasik sem fogjak igy eszre venni,volt egy randija amit en szerveztem neki par honapja egy nagyon jokepu ismerosunket aki nagyon rendes,de neki is csak ag exerol beszelt orakig ...Igy nem lett folytatas a dolognak.Naprol napra csak azt latom ,h bele betegedik ebbe,mar a kulseje is egyre rosszabb.Nem ad magar mostanaban(se smink,se normalis ruha,pedig nem ilyen volt,csuszik lefele de nem akar ezzel szembesulni.
2019. júl. 4. 09:14
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
Sajnálom, de erre tényleg nincs más megoldás.Nála ez viszont nem játszik akkor, mivel nem hajlandó a saját hibáját belátni.Egyébként előfordulhat, hogy elgondolkodik, ha mindenki elfordul tőle, de lehet akkor sem.Segíteni csak azon lehet kérdező, aki hagyja, hogy segítsenek neki.Én egyébként hagynám, ha ennyire nincs belátóképessége hiába a 20 év.
2019. júl. 4. 09:23
 5/7 anonim ***** válasza:
68%

Ő rajta tényleg csak szakember tud segíteni... Annyira elakadt a feldolgozásban, hogy komplett megmérgezte őt és kihat a te életedre is már.

Hiába 20 éves ismeretség, ki kell te is állj magadért, mert különben lehúz magával. Állíts fel határt: legközelebb elmentek, ha egyszer is említi, többet nem hívjátok..

Van az a szint, ahol keményen oda kell lépni, ez már az.

2019. júl. 4. 10:14
 6/7 anonim ***** válasza:
68%

Még előzőhöz egy szösszenet: te azon kattogsz, hogy ne bántsd meg, de őt nem érdrkli, hogy téged bánt a viselkedésével.. Ezen gondolkodj el.

Azzal, hogy bekeményítesz nem leszel önző, vagy nemtörődöm, sőt, talán, ahogy felettem is írták, végre észbe kap, hogy ki kéne lépni az önsajnáltatásból.

2019. júl. 4. 10:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Nagyon vigyázz vele,főleg ha te kapcsolatban élsz!
2019. júl. 15. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!