Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért bocsátja meg a megcsalast?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bocsátja meg a megcsalast?

Figyelt kérdés
Tényleg társ függő és labtorlo az aki megbocsalt egy, megcsalast? Szerelemből, szeretetből nem lehet? Nem lehet annyira szeretni valakit?
2023. jan. 19. 17:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%

Vagy mert összeköti őket egy gyerek akinek a sértett fél nem akar csonka gyermekkort vagy mert ahogy írtad is egy kapcsolatfüggő lábtörlő.

Vagy mert olyan gazdag a másik fél, hogy inkább becsukja a szemét az ilyennél mert akkor vége a jó sorsának.

2023. jan. 19. 17:51
 2/12 anonim ***** válasza:
48%

Szerelemből megcsalást megbocsájtani? 🤔

Max, ha egy eset, és az is csak "hirtelen felindulásból" történik, és sem előjele, sem utózöngéje nincs. Minden más esetben valami érdek húzódik meg a háttérben, ha megbocsájt valaki a másiknak. Nevezhetjük lábtörlőnek, társfüggőnek, vagy bárhogy, csak értelmes, érző embernek nem.

2023. jan. 19. 17:58
 3/12 anonim ***** válasza:
83%
A szerelem nem attól szerelem, hogy a nevében minden szrt elnézünk a másiknak.
2023. jan. 19. 18:21
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Normál esetben az ember magát is szereti, nem csak a párját. Pl. szereti magát annyira, hogy nem lesz lábtörlő.
2023. jan. 19. 18:32
 5/12 anonim ***** válasza:
44%
Én akkor, ott úgy gondoltam szerelemből bocsátom meg. Ami igaz is,de lassan rájöttem emellett lábtörlő vagyok. Mégis úgy gondolom képtelen lettem volna elhagyni a szerelem miatt. Ez van.
2023. jan. 19. 18:42
 6/12 anonim ***** válasza:

Ha férfi az illető (megbocsájtó), talán azért képes erre mert azt gondolja nem talál másik hasonlót. Szépségre értem, mert ugye, ha megcsalta, akkor a belső érték lenullázódott. Ha nő, akkor talán a biztonságérzet, esetleg mindent megkap a férfitől. Normális magyarázat nincs. Megcsalás=hiánypótlás.

Ez lehet bármi is, ami hiányzott a kapcsolatból, és nem tudtak róla őszintén nyíltan beszélni.

Jó kapcsolat nem nagyon várható ezek után. Együtt lehet maradni, de soha nem lesz a régi.

2023. jan. 19. 18:46
 7/12 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem meg 1-2 alkalmat meg lehet bocsajtani szeretetből/szerelemből. Egy viszonyt már nem.

Ismerek olyat ahol a férfi (tudtommal) egyszer csalta meg a nőt, megis még 16 évig együtt voltak. (Utána a nő hagyta ott, vszínű másik pasiért). Az a nő nem volt az a labtörlő típus, es a ferfi se gazdag

2023. jan. 19. 19:02
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell hozzá sok, csak egy jó hosszú futamidejű, közösen felvett lakáshitel, amit egyik fél sem tud egyedül fizetni. Máris megvan, miért kell mindent megbocsátani a másiknak.
2023. jan. 19. 20:35
 9/12 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség.

Párom a volt férjével vett fel anno 16 éve svájci frank alapú hitelt közösen, amit még jelenleg is egyedül törleszt.

2023. jan. 19. 20:40
 10/12 anonim ***** válasza:
Mert tudja egyedül törleszteni. Ha nem tudná, bajban lenne.
2023. jan. 19. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!