Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért nem becsülitek magatokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem becsülitek magatokat eléggé? Miért bocsátjátok meg a megcsalást?

Figyelt kérdés
Nem azt mondom, hogy én tele vagyok önbizalommal, de ahogy kiderült, hogy engem megcsalt az exem, számomra ő megszűnt létezni és aznap láttam utoljára. Ez a helyes megoldás. Hogy lehet ezek után együtt maradni és újra bízni?
2022. nov. 11. 13:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
72%
Nem vagyunk egyformák. 🤷‍♀️
2022. nov. 11. 13:34
 2/13 anonim ***** válasza:
45%
Sokan szeretik önmagukat lábtörlőként meghatározni, őket az élet más területein is elnyomják, jellegzetes típusa a megcsalt idióta, a főnök csicskása vagy a baráti kör lúzere.
2022. nov. 11. 13:38
 3/13 anonim ***** válasza:
73%

"Ez a helyes megoldás" - tehát te a 8 milliárd ember számára bátran kijelented, hogy mindenki számára ez a helyes megoldás, mert te így gondolod.

Tévedés nem essen, én is kidobtam a hűtlen páromat, de semmi sem szimplán csak fekete és fehér, van még ezerféle verzió. Ha valaki úgy dönt, hogy ad egy második esélyt a kapcsolatának, az téged miért zavar?

2022. nov. 11. 14:07
 4/13 anonim ***** válasza:
24%

3.

Szerintem azért, mert nem logikus. Aki egyszer így viselkedett, az másodjára is így fog, pláne ha tudja, hogy "majdcsak kidumálom magam, ez a hülye meg úgyis megbocsát"...

2022. nov. 11. 14:12
 5/13 anonim ***** válasza:
82%
Na pont ezért írtam, hogy semmi nem csak fekete és fehér. Olyan is van, aki egyszer megtette, de annyira megbánta, hogy soha többé nem fogja megtenni. Az már más kérdés, hogy én sem tudnék egy alkalom után megbízni benne, de mások máshogyan működnek/gondolkodnak.
2022. nov. 11. 14:15
 6/13 anonim ***** válasza:
16%

5.

Na ez az, és aki ilyenkor "megbocsát" az vagy hülye aki azt hiszi, hogy többször "úgyse fordul elő", esetleg az a típus aki szerint "eh, ez belefér, úgyis túl jó hozzám képest?". Ilyen ember az átverős bankárok álom-ügyfele.

2022. nov. 11. 14:17
 7/13 anonim ***** válasza:
57%

Nem ismerheted a hátteret. Ismertem olyan embert, aki élt-halt a családjáért, mindent megtett értük, de a feleségének lett egy olyan betegsége, ami miatt nem tudtak szexelni. Pár évig kitartott így is, de aztán megismert valakit, aki iránt vonzódott. Őszintén elmondta a későbbi szeretőnek, hogy sosem fogja elhagyni a feleségét, mert nagyon szereti, de vannak vágyai, amiknek már nem tud parancsolni. A szerető a kolléganőm volt. Mindkettejüket tönkretette a helyzet, a férfit azért, mert bár elmondta otthon őszintén és a felesége azt mondta, megérti, lelkiismeretfurdalást érzett. A nő pedig azért ment tönkre, mert hiába tudta, hogy mibe megy bele, szerelmes lett. Végül megszakadt a kapcsolat.

Ilyen esetben kit hibáztatsz? Lehet egyáltalán bárkit hibáztatni?

2022. nov. 11. 14:22
 8/13 A kérdező kommentje:
#4 Pontosan ezt gondolom én is, egyszerűen egyértelmű, hogy így gondolkodik a hűtlen. Lehet nem egyből, és tényleg megbánta, de egy idő után megkönnyebbül és tájon, hogy tulajdonképpen engedélyt kapott az összes többi megcsalásra is. Aki megcsal, az elengedte fejben a kapcsolatot. Nem akarja már megoldani a gondokat. Ha megakarná, akkor nem csalta volna meg, hanem beszélt volna a párjával, már ha tud, lehet a párja nem hallgatta meg, de akkor lehet szakítani, sőt akkor kell is. De ha megtörtént és lebukott, esetleg magától elmondta, majd a párja megbocsátotta, akkor végül is a kezdeti visszatartó erő, ami miatt sokáig nem merte megcsalni, mert félt, hogy szakítanak vele, az eltűnt. Úgyhogy zöld út, jöhet a többi. Azért jó esetben második alkalommal már szakítás van, de azért vannak ilyen Solti Bernik is, akik még egy teherbe ejtést is elnéznek.
2022. nov. 11. 14:23
 9/13 A kérdező kommentje:

* rájön

#7 Nem tudod, ez milyen betegség volt? Sehogy nem lehetett megoldani? Pl szex nincs egy ideig de orál vagy kézimunka igen, plusz egy művagina. Vagy mégis csak kibírni valahogy. Férfiak is képesek évekig nem szexelni.

2022. nov. 11. 14:25
 10/13 anonim ***** válasza:
51%

7. Ez nem kifogás a megcsalásra. Megesküdtek jóban, rosszban, egészségben, betegségben hűségesek lesznek ész szeretik egymást, amíg a halál el nem választ. Erről szól a házasság. Ezt baromi hamar elfelejtik az emberek.

Az ilyen minek házasodik, aki csak a nemiszerve után megy? Felesleges.

Kérdező: Az igénytelenség és a kényelmesség nagy úr. Van akinek egyszerűbb lenyelni és élni egy fos kapcsolatban, mint új életet kezdeni.

2022. nov. 11. 18:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!