Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért nem becsülitek magatokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem becsülitek magatokat eléggé? Miért bocsátjátok meg a megcsalást?

Figyelt kérdés
Nem azt mondom, hogy én tele vagyok önbizalommal, de ahogy kiderült, hogy engem megcsalt az exem, számomra ő megszűnt létezni és aznap láttam utoljára. Ez a helyes megoldás. Hogy lehet ezek után együtt maradni és újra bízni?
2022. nov. 11. 13:28
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Meg amúgy #7, ha ennyire jól fogadta a nő, hogy első szavai voltak hozzá, hogy persze megértem, hogy félreb.asztál mert most én pár évig nem tudok veled, akkor nem lett volna sokkal jobb megbeszélni előre? Az asszony is ezek szerint engedte volna neki. Megért volna egy kérdést. Kolléganőd is hülye, hogy tudja magáról, hogy szerelmes lesz, ha sokat szexel valakivel és egy nős férfival kezd...
2022. nov. 11. 18:48
 12/13 anonim ***** válasza:
68%
7es persze nem tudott a vagyainak parancsolni.. Mennyire korrekt volt.. Közben a nő meg gondolom belehabarodott. Sajnos egyiket sem tudom sajnálni igazan. Ha vki elem áll es azt mondja csak meg akarlak dugni, de nem hagyom el soha a masikat, mégis mit lehet remélni? Akkor kellett volna sarkon fordulni.
2022. nov. 11. 22:49
 13/13 anonim ***** válasza:
53%
Tipikus önmarcangolas. De legalább a pasi felvallalta, elmondta.. De nem szabadott volna hagyni, hogy a nő megszeresse, ergo nem kellett volna elkezdeni.. Utolsó vagyok.
2022. nov. 11. 22:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!