Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A barátnőm csalja a vőlegényét!
Megtudtam, hogy a barátnőm csalja a külföldön élő, lassan ideköltöző vőlegényét, akivel hamarosan lenne az esküvőjük. Nagyon gondolkodnak mindketten a szakításon, de nem merik meglépni, mert régóta együtt vannak és már sok mindent kifizettek az esküvőre, de nem jó a kapcsolat már a nagy táv miatt. A srác nem tud a megcsalásról, a harmadik fél tudja, hogy el van a lány jegyezve.
Próbáltam már vele beszélni, hogy inkább szakítson, mert ez senkinek sem jó. Illetve még korábban megkért a tanújának, de ha mégis együtt maradnak, nem szívesen lennék már tanú a helyzet miatt. Amikor múltkor telefonon üdvözölt a srác, akkor se néztem szívesen a szemébe. Ti mit tennétek a helyemben?
11es én pedig neked kívánom azt, hogy szóljanak. :) Lehetőleg a kérdezőhöz hasonló személyiségű jóakarok....
Mindenesetre ha engem csalnának meg biztosan nem a férjem barátjától szeretném hallani. :D :D :D De ki hogy van ezzel.
Természetesen az ő dolguk nem a miénk. Az a része legalábbis, hogy döntsenek a kapcsolatról a rendelkezésre álló információk tudatában.
Én csak szolgáltatom ezt az információt.
Ahogy kihívom a mentőt is, ha balesetet látok.
Ez ilyen a
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!