Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek? A barátnőm csalja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A barátnőm csalja a vőlegényét!

Figyelt kérdés

Megtudtam, hogy a barátnőm csalja a külföldön élő, lassan ideköltöző vőlegényét, akivel hamarosan lenne az esküvőjük. Nagyon gondolkodnak mindketten a szakításon, de nem merik meglépni, mert régóta együtt vannak és már sok mindent kifizettek az esküvőre, de nem jó a kapcsolat már a nagy táv miatt. A srác nem tud a megcsalásról, a harmadik fél tudja, hogy el van a lány jegyezve.

Próbáltam már vele beszélni, hogy inkább szakítson, mert ez senkinek sem jó. Illetve még korábban megkért a tanújának, de ha mégis együtt maradnak, nem szívesen lennék már tanú a helyzet miatt. Amikor múltkor telefonon üdvözölt a srác, akkor se néztem szívesen a szemébe. Ti mit tennétek a helyemben?

2023. jan. 2. 14:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
89%
10-es, kívánom hogy hasonló barátaid legyenek, mint te magad, és soha ne szóljon senki, hogy átbasznak éppen. Hiszen boldogok a tudatlanok.
2023. jan. 2. 16:54
 12/15 anonim ***** válasza:
24%

11es én pedig neked kívánom azt, hogy szóljanak. :) Lehetőleg a kérdezőhöz hasonló személyiségű jóakarok....

Mindenesetre ha engem csalnának meg biztosan nem a férjem barátjától szeretném hallani. :D :D :D De ki hogy van ezzel.

2023. jan. 2. 17:08
 13/15 anonim ***** válasza:
30%
Megtanulod nem beleütni az orrod mások dolgába! Az ő élete, ő döntése. Semmi közöd hozzá. Ha kérdezi, akkor elmondod a véleményed, de ennyi.
2023. jan. 4. 13:50
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen az ő dolguk nem a miénk. Az a része legalábbis, hogy döntsenek a kapcsolatról a rendelkezésre álló információk tudatában.

Én csak szolgáltatom ezt az információt.

Ahogy kihívom a mentőt is, ha balesetet látok.

Ez ilyen a

2023. jan. 4. 14:47
 15/15 anonim ***** válasza:
Nyúld le a barátnőd hazaköltöző pasiját! :-) Egyébként közel sem egyedi eset ez, sőt.
2023. máj. 14. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!