Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm csalja a vőlegényét! Mit tegyek?
Helyzet: Eni (lány, barátnőm) és Vali (párja) évek óta együtt vannak. Mind a ketten fiatalok (egyikük sem múlt el 25), de már jegyesek.
Az utóbbi időben azonban Eni és Vali eltávolodtak egymástól. Eni emellett egy másik sráccal kezdett összejárni, akivel már volt csók és szex (több alkalommal is).
5 éve ismerem Enit és nem ismerek rá. Úgy viselkedik, mint egy ...! Az ilyet pedig mindig is utáltam és megvetettem, de mégiscsak a "barátnőm". Mit tegyek? Az elveim azt diktálják, hogy ha Eni nem vall a vőlegénynek, akkor nekem kell... de nem akarok neki rosszat.
Ti mit tennétek a helyemben?
beszélj eni fejével
vagy a szeretőt is megkeresheted és neki is elmondhatod, hogy mi a szitu
Nem keverednék bele, ha Eni nem tőlem kérne folyton tanácsot (sosem azt teszi, amit mondok neki).
A harmadik fél tisztában van a helyzettel.
Nem vagyok annyira jóban a vőlegénnyel, de úgy hiszem mindenkinek JOGA VAN tudnia azt, hogy kivel akarja összekötni az életét.
Te ne szólj bele, mi az hogy Neked kell? Állj már meg!
A barátnődnek mondhatod, szólhatsz is. Itt már nincs mit beszélni, mindenki menjen a dolgára jobban járnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!