Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm csalja a vőlegényét!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm csalja a vőlegényét! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Helyzet: Eni (lány, barátnőm) és Vali (párja) évek óta együtt vannak. Mind a ketten fiatalok (egyikük sem múlt el 25), de már jegyesek.

Az utóbbi időben azonban Eni és Vali eltávolodtak egymástól. Eni emellett egy másik sráccal kezdett összejárni, akivel már volt csók és szex (több alkalommal is).

5 éve ismerem Enit és nem ismerek rá. Úgy viselkedik, mint egy ...! Az ilyet pedig mindig is utáltam és megvetettem, de mégiscsak a "barátnőm". Mit tegyek? Az elveim azt diktálják, hogy ha Eni nem vall a vőlegénynek, akkor nekem kell... de nem akarok neki rosszat.

Ti mit tennétek a helyemben?

2013. febr. 13. 22:33
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
69%
Muszáj ebbe belekeveredned?
2013. febr. 13. 22:34
 2/38 anonim ***** válasza:

beszélj eni fejével

vagy a szeretőt is megkeresheted és neki is elmondhatod, hogy mi a szitu

2013. febr. 13. 22:35
 3/38 anonim válasza:
68%
Próbáld meg rávenni Enit hogy mondja el,vagy valahogy térítsd észhez,de semmiképp se te mondd el,a végén még te leszel a rossz aki elront mindent.
2013. febr. 13. 22:35
 4/38 anonim ***** válasza:
Beszélnék Enivel hogy térjen észhez. De nagyon undorító dolog amit a völegényével tesz, biztos elmondanám szerentcsétlennek.
2013. febr. 13. 22:36
 5/38 anonim ***** válasza:
76%
mondd el a palinak.
2013. febr. 13. 22:37
 6/38 A kérdező kommentje:

Nem keverednék bele, ha Eni nem tőlem kérne folyton tanácsot (sosem azt teszi, amit mondok neki).

A harmadik fél tisztában van a helyzettel.

Nem vagyok annyira jóban a vőlegénnyel, de úgy hiszem mindenkinek JOGA VAN tudnia azt, hogy kivel akarja összekötni az életét.

2013. febr. 13. 22:40
 7/38 anonim ***** válasza:
78%

Te ne szólj bele, mi az hogy Neked kell? Állj már meg!

A barátnődnek mondhatod, szólhatsz is. Itt már nincs mit beszélni, mindenki menjen a dolgára jobban járnak.

2013. febr. 13. 22:41
 8/38 anonim ***** válasza:
65%
Miert kene neked ebbe belefolyni? mar megbocsass de ugy konkretan mi a f.sz kozod is van ehhez? oke h mondjuk birod a sracot vagy ellenkezik az elveiddel, de nalunk ha a baratom feldob a baratnomnek azt spicliskedesnek nevezzuk ez pedig eleg undorito egy magatartas..lehet sokan lehurrognak emiatt. beszelj vele, probalj ra hatni de ettol tovabb ne menj, mert a srac le fog lepni, igy neked sem sok kozod lesz hozza a csaj meg soha tobbet nem fog hozzad szolni minimum..felesleges okoskodas es tudalekoskodas nelkul jobb hely lenne a fold. majd rajon a srac vagy nem, a csaj meg majd elszamol magaval, ha nem most majd kesobb..
2013. febr. 13. 22:42
 9/38 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem az én dolgom lenne, de iszonyatosan sajnálom a vőlegényt. Előző barátnője is megcsalta őt folyamatosan és most gyakorlatilag ő tartja el Enit. Nem ezt érdemelné és félek, hogy Eni nem áll le és ha ez a pasi eltűnik, akkor másik szeretőt keres... Ti talán nem szeretnétek tudni még az esküvő előtt egy ilyen dologról?
2013. febr. 13. 22:50
 10/38 anonim ***** válasza:
64%
ne keveredj bele
2013. febr. 13. 22:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!