Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm csalja a vőlegényét!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm csalja a vőlegényét! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Helyzet: Eni (lány, barátnőm) és Vali (párja) évek óta együtt vannak. Mind a ketten fiatalok (egyikük sem múlt el 25), de már jegyesek.

Az utóbbi időben azonban Eni és Vali eltávolodtak egymástól. Eni emellett egy másik sráccal kezdett összejárni, akivel már volt csók és szex (több alkalommal is).

5 éve ismerem Enit és nem ismerek rá. Úgy viselkedik, mint egy ...! Az ilyet pedig mindig is utáltam és megvetettem, de mégiscsak a "barátnőm". Mit tegyek? Az elveim azt diktálják, hogy ha Eni nem vall a vőlegénynek, akkor nekem kell... de nem akarok neki rosszat.

Ti mit tennétek a helyemben?

2013. febr. 13. 22:33
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Enivel kell beszélned! Ez az ő dolguk. Ha ő nem vall, te akkor is maradj ki belőle. Mellesleg, nem lehet tudni, hogy a vőlegény nem csalja-e, és hogy mi van köztük pontosan. De a lényeg, ne keveredj bele! Tapasztalatból mondom, mert még te leszel a rossz...
2013. febr. 14. 13:27
 22/38 anonim ***** válasza:
Én bevállalnám a rossz szerepét, és elmondanám. De felkészülve tenném, valamiféle bizonyítékkal vagy valamivel, ami mutatja, hogy nem kamuzok. Időpontokkal pl. vagy valami, és persze először én is megpróbálnám a vétkest rávenni, hogy valljon színt. Ha ez nem megy, akkor a férj a köv. Igen, ki fog borulni a bili, de a lelkiismeretemmel nem tudnám összeegyeztetni, ha csak állnék és néznék, és ha utána vállalod, és látszik, hogy nem azért mondod, mert csak szart akarsz kavarni, akkor utána meg fogja köszönni a férj (ha észnél van), mégha szarul is lesz. És ha nem teljesen vak, akkor azért neki is kell valamit érzékelnie, ha már a jegyeséről van szó.
2013. febr. 18. 19:03
 23/38 anonim ***** válasza:

Voltam hasonló helyzetben. Egyik barátnőm, rengeteg sok kellemes és jó és pozitív tulajdonsága mellett sajnos igencsak erősen rászolgált a ribizli névre.

Legutóbbi barátja esetét mesélem el, bár a többi se semmi, de ez szerintem a legdurvábbak egyike.

Nem részletezem, a lényeg annyi, hogy összejött egy pasival, akivel már kb 2 éve kerülgették egymást. Nagy volt az öröm, stb, amíg be nem lépett a képbe az egyik exének a legjobb barátja (akivel mellesleg a régi szép időkben még utálták egymást). Namármost, kb 2 hete sem jártak a már régóta vágyott pasival (vele mondjuk még nem feküdtek le, mert tényleg komolyra tervezte a dolgot), amikor sikerült megcsalnia a korábban utált bizonyos legjobb baráttal. Lefeküdtek, és viszonyba kezdtek. A pasija meg erről mit sem tudott. Azután a barátnőm érzelmei valahogy nagyon elkezdtek a szerető felé húzni, hogy vele mennyivel jobban érzi magát, jó vele a szex is, meg olyan tökéletes, blablabla. A "pasijával" kb 1,5 hónap járás után feküdtek le, de azt se élvezte kifejezetten. Csak rosszakat mesélt róla. De nem akart vele szakítani. Hogy miért? Még ő maga sem tudta. Hosszas, kitartó győzködésem és némi veszekedés árán meggyőztem, hogy ha már nem boldog mellette, nem szereti, amúgy is csalja, ésatöbbi, akkor már legalább annyi becsület legyen benne, hogy szakítson vele. Nem volt egy könnyű munka, de végül megtörtént, aminek meg kellett történnie, és szakított.

Az akkori "pasiját" nem ismerem, és tényleg nem mondhatnám, hogy a lelkiismeretem megengedte volna a spicliskedést- mégis, milyen barátnő lennék, ha a tulajdon barátnőm ellen dolgozom? Inkább egy csomó időt, energiát és egészséges idegsejtet áldoztam fel annak érdekében, hogy végre meggyőzzem. Szerintem neked is hasonlót kéne tenned, bár tény, sokat nehezít a dolgon, hogy Eninek nagyon kényelmes Valival lennie, aki eltartja, feleségül veszi majd, meg stb. De te ismered, te tudod legjobban, miféle érvek hatnának rá, és akkor talán összejön a dolog.

Ha meg nem zavarna az sem, ha megszakadna a barátságunk, akkor a helyedben, végső esetben megmondanám a vőlegénynek, mert bár rosszul érezném magam a beárulás miatt, attól még inkább, hogy részt kell vennem (tanácsokkal és belső információkkal) egy tiszteletre méltó, rendes ember hülyítésében. De ez tényleg a végső eset lenne, és annak a biztos elhatározása, hogy tényleg nem tartok igényt többet Eni barátságára.

2013. febr. 18. 19:18
 24/38 Christian Death ***** válasza:
Nem értem hogy lehet a Vali volegény? Az nem lány?
2013. márc. 16. 00:52
 25/38 anonim ***** válasza:
szerintem szólj neki feltétlen. inkább most derüljön ki, mint később, és akkor vissza az egész és nagyobb gond lenne belőle.
2013. márc. 16. 00:56
 26/38 A kérdező kommentje:
A Vali a vőlegény beceneve.
2013. márc. 16. 00:56
 27/38 anonim ***** válasza:
remélem le fog bukni a csaj, a Vali meg véresre öklözi a seggét.
2013. márc. 16. 00:58
 28/38 anonim ***** válasza:
mármint a ribanc seggét, nem a sajátját.
2013. márc. 16. 00:59
 29/38 anonim ***** válasza:

sztem ne foglalkozz velük

attól "bnőd" nem biztos h ad majd a véleményedre hiszen elég idős ahoz h döntsön az életéről

ha a vőlegény pedig nem veszi észre h a csaj félreb@szik akk annak a kapcsolat már rég befellegzett

gondolom neked is van párod és te is észre vennéd a viselkedésén h valami más mint azelőtt ha megcsalna

22F

2013. márc. 16. 01:11
 30/38 anonim ***** válasza:

Én megértem hogy ez már lelkiismereti kérdés. Az esküvőn amikor megkérdi a pap ha bárki tud olyan okról ami miatt ez a házasság nem jöhet létre most szóljon vagy....

Isten színe előtt tudva amit tudsz nem lenne kellemes ott ülni és hallgatni. A barátnőd egy utolsó szemét mocskos r!banc. Undorodom tőle és szerintem te is. Találhatnál jobb barátokat. Nem könnyű döntés én lehet hogy kitálalnék.

2013. márc. 16. 01:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!