Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm csalja a vőlegényét!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm csalja a vőlegényét! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Helyzet: Eni (lány, barátnőm) és Vali (párja) évek óta együtt vannak. Mind a ketten fiatalok (egyikük sem múlt el 25), de már jegyesek.

Az utóbbi időben azonban Eni és Vali eltávolodtak egymástól. Eni emellett egy másik sráccal kezdett összejárni, akivel már volt csók és szex (több alkalommal is).

5 éve ismerem Enit és nem ismerek rá. Úgy viselkedik, mint egy ...! Az ilyet pedig mindig is utáltam és megvetettem, de mégiscsak a "barátnőm". Mit tegyek? Az elveim azt diktálják, hogy ha Eni nem vall a vőlegénynek, akkor nekem kell... de nem akarok neki rosszat.

Ti mit tennétek a helyemben?

2013. febr. 13. 22:33
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
a helyedben befognám a számat
2013. febr. 13. 22:56
 12/38 anonim ***** válasza:

Ne keveredj bele! Beszélj a lány fejével, próbáld észhez téríteni, hogy szaktson a barátjávl, hiszen nem boldog mellette. Majd megtalálja az igazit, korai még az esküvő, bla bla.

Ne arra próbáld kiélezni a dolgot, hogy mennyire helytelen az amit tesz, hanem hogy a saját boldogsága érdekében lépjen tovább, hogy megtalálhassa az igazit. Még fiatal, bőven van ideje.

Te semmiképp se szólj a vőlegénynek, mert te leszel kikiáltva szar alaknak és a barátnődet biztosan elveszíted!

2013. febr. 13. 22:58
 13/38 anonim ***** válasza:

csinálj egy fényképet amin eni csókolózik vagy valami a szeretőjével,aztán add fel névtelen feladóval levélben a vőlegénynek.

így nem folysz bele személyesen,de az igazságérzeted is megmarad.

a feltáró levél a vőlegénynek nem jó,mert a ribizli esetleg ki tudja magyarázni.

egy fénykép,ami félreérthetetlen és ennyi.

2013. febr. 13. 22:59
 14/38 A kérdező kommentje:

A "barátnőmet" már igazából elvesztettem egy ideje (más okokból is, amiknek semmi köze ehhez), szóval az, hogy esetleg utána nem áll velem szóba, nem fog meghatni.

Az eddigi válaszadóknak köszönöm! :) Még várok választ, de elsődlegesen olyat, ami nem pár szavas, hanem vélemény kifejtős! Érveket szeretnék olvasni.

2013. febr. 13. 23:00
 15/38 anonim ***** válasza:
74%
hát az azért ez nem spicliskedés, egy olcsó rohadt KITARTOTT kurv*a a lány :D.Az ilyet a sarokra kell kiállítani...:D mond is meg a srácnak.
2013. febr. 13. 23:01
 16/38 Ivan Iljics ***** válasza:
11%

Velem volt hasonló helyzet ami elég pocsék volt. Rajtakaptam az egyik barátom barátnőjét, hogy egy másik barátommal van.

Fogalmam nem volt hogy mit kellene tennem... Megmondtam nekik hogy legyenek szívesek nem kicseszni a harmadikkal és mondják meg neki. Nem mondták.

Végül a legkényelmesebb megoldást választottam és megszakítottam velük a kapcsolatot. Nem biztos hogy a leghelyesebb, de a legkényelmesebb és erkölcsileg nehezen támadható.

2013. febr. 13. 23:15
 17/38 anonim ***** válasza:
44%
simán a képébe kéne mondani mekkora kva a nője puhák vagytokkkk!! :(
2013. febr. 13. 23:18
 18/38 Gergo_30F ***** válasza:
75%

valahol megértem a sunnyogós, "jobb ebből kimaradni" hozzáállást is, de én nem tudnék így tenni, ahogy nem tudnék barátomnak vallani ilyen gerinctelen embert sem.

A vőlegény helyében te is elvárnád, hogy tisztán láss, akárkinek is köszönhetően. Nem te leszel itt a gonosz, ha kiborítod a bilit: azt valaki már telesz@rta, de mással etetné meg. Rám nézve lenne szégyen, ha hagynám, hogy valakit így kihasználjanak. Vannak a párkapcsolatban nehéz kérdések, amiket kívülről nem lehet megítélni; na ez nem az a helyzet. Tiszta a kép, csak az nem látja, akinek kellene.

2013. febr. 13. 23:19
 19/38 anonim ***** válasza:
Mivel nem a barátnödet csalják meg ezért ne tegyél semmit. Ha foríttott lenne a helyzet akkor kutyakötelességed lenne elmondani.
2013. febr. 13. 23:19
 20/38 Ivan Iljics ***** válasza:

Nem ismerem a konkrét helyzetet, de az én esetemben nem lehetett jól kijönni a szituációból, ezért kimaradtam.

Ha elmondom a srácnak akkor rám támad, hogy én mit vádaskodom, semmi bizonyítékom, blablabla. Agyán volt a rózsaszín köd.

A csaj meg egy elég manipulatív kis dög volt, simán letagadta volna az egészet. Végeredményben én vagyok a rossz, mert hazudozom össze-vissza és megszakad a barátság, plusz még egyéb ismerőseim is azt gondolhatják hogy mekkora szemét alak vagyok.

2013. febr. 14. 01:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!