Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm csalja a vőlegényét!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm csalja a vőlegényét! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Helyzet: Eni (lány, barátnőm) és Vali (párja) évek óta együtt vannak. Mind a ketten fiatalok (egyikük sem múlt el 25), de már jegyesek.

Az utóbbi időben azonban Eni és Vali eltávolodtak egymástól. Eni emellett egy másik sráccal kezdett összejárni, akivel már volt csók és szex (több alkalommal is).

5 éve ismerem Enit és nem ismerek rá. Úgy viselkedik, mint egy ...! Az ilyet pedig mindig is utáltam és megvetettem, de mégiscsak a "barátnőm". Mit tegyek? Az elveim azt diktálják, hogy ha Eni nem vall a vőlegénynek, akkor nekem kell... de nem akarok neki rosszat.

Ti mit tennétek a helyemben?

2013. febr. 13. 22:33
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Azonban ahogy többen is mondták rajtad csattanhat az ostor el lehet el se hiszi a férfi neked. A csaj fejével kéne beszélned először. Szerintem nem ártzana egy fejmosás neki ha eddig nem történt meg hogy mocskos dolog amit csinál. Akár meg is mondhatod neki hogy emberileg oriásit csalódtál benne hogy erre képes és amíg nem változtat ergo nem dönt a két pasi közül kerülöd a társaságát. Talán magába száll illetve ha fontos vagy neki mint barát elgondolkodik.
2013. márc. 16. 01:57
 32/38 anonim ***** válasza:

Beszélj Eni fejével, győzd meg őt, hogy nem jó, amit művel a vőlegényével. A vőlegényének Te ne szólj, ne keveredj bele, mert akkor Te leszel a rossz. Eninek kell bevallania az igazat Valinak, és onnantól a Vali dönthet, hogy mit akar tőle ezek után.

A barátnőmet sikerült lebeszélni pár hónap alatt arról egy hasonló szituációban, hogy ne folytassa tovább a viszonyát és valljon színt a párjának. A párja megbocsátott neki végül és azóta boldogok együtt és a barátságunk is megmaradt, mert csak a barátnőmmel beszéltem erről.

2013. márc. 16. 12:50
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

Meg vagyok döbbenve, mennyien javasolják nagy kedvesen, hogy húzd meg magad, nagy kényelmesen egy ku.rva szót ne szólj, "ne folyjál bele".

Jó nektek hogy iylen csoffadék lelkiismeretetek van, én nem tudnék együtt élni a tudattal, hogy nem mondtam el a férfinak amit joga lett volna tudni, hogy a nő akivel összekötni tervezi az életét, egy csalfa kis rib.anc.

Ez nem belefolyás-jaj-ne-engem-fognak-utálni-én-leszek-a-rossz kérdés. Ez lelkiismereti kérdés. Ha már így indul a házasság, később szerintetek mi lenne? Enike szerintem csalná tovább, megromlana, elválnának, ne adj Isten már gyerekek is lennének és egy tönkrement házasság azért, mert Ti úgy gondoljátok hogy kényelmesebb nem belefolyni, hát gyerekek engem inkább utáljanak, inkább menjen tönkre a barátságom egy iylen luvnyával, de a lelkiismeretem legyen tiszta.

Kérdező, én a helyedben megmondanám Enikének, hogy itt az esély elmondhatja ő a vőlegénynek, ha nem teszi meg, akkor pedig én. A házasság intézményét, két élet összekötését komolyabb dolognak tartom az én érdekeimnél.

Meg mi az hogy a barátnős így úgy ne mondja el a vőlegénynek mert a barátnője? Hát agyamat falhoz ba.szom menten. Nem attól vagy jó barátnő hogy a barátnődnek minden ri.banc ku.rválkodását ölbe tett kézzel nézed, haver! Nem kell egyből a vőlegényhez menni. Eninek mondd meg először hogy erkölcsileg te ezt rohadtul nem támogatod és nem érted hogy tud tükörbe nézni micsoda egy hazug pi.csa lett. Nem tiszta a lelkiismereted és nem érzed ezt fairnek Valival szemben és nem fogod engedni hogy átverje őt mert te nem vagy ezzel a helyzettel kibékülve akkor sem, ha a barátnőd. És azt is vesd fel Enikének hogy ha már jegyesként félrekefél, talán nem kéne férjhez menni 25 év alatt ehhez a férfihez, ha ennyire nem működik, nem boldog, nem elégedett.

2013. márc. 16. 13:03
 34/38 kolosszus22 ***** válasza:

Én köpnék, k*rva anyját az ilyen jellemtelen, másokat kihasználó ribancoknak. Gondolom azért nem szakít a vőlegénnyel mert élvezi, hogy eltartja, utána meg mással dugatja magát.

26F

2013. ápr. 27. 10:27
 35/38 anonim ***** válasza:
Én úgy tennék mint Ivan Iljics: szarnék bele az egészbe és mindenkivel megszakítanám egy életre a kapcsolatot, ez a legkézenfekvőbb. Ocsmány, aljas dolgok ezek, semmi közöm 2 nyomorult idióta beteges játszmáihoz és való igaz, ha vallok, még én jöhetek ki szarul, sőt tuti. Másfelől pedig egyetlen ilyen erkölcsi szardarabot sem szeretnék a barátaim között tudni, mint ezt a csajt.
2013. ápr. 27. 11:51
 36/38 anonim ***** válasza:
Én is azzal a nézettel tudok azonosulni, hogy aki ekkora rongy, azzal nem is barátkoznék.
2013. máj. 7. 07:23
 37/38 anonim ***** válasza:
Én biztos elmondanám. a világ legnagyobb köcsögsége, amit az úgynevezett barátnőd tesz.
2013. máj. 7. 12:21
 38/38 anonim ***** válasza:
Mindenképpen szólj a vőlegénynek. Belemenni egy ilyen házasságba... nem szabad. Később kiderülhet, vagy olyan dolgokhoz vezethet, ami miatt válás lesz a vége - és ezt mindketten megsínylik! Beszélj a vőlegénnyel, mondd el neki, hogy mit tudsz, járjon utána ő, és üljön le a menyasszonnyal beszélni (de téged hagyjon ki belőle). Így titokban maradsz, és a vőlegény is megtudja az igazságot. 28F
2013. máj. 14. 10:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!