Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnál ha a barátnőd elmondaná hogy megcsalt a személyi edzőjével?
11!
Ha visszafogadod, akkor azt fogja megtanulni, hogy ezt bármikor megteheti és veled bármit meg lehet tenni.
Te vagy súlyosan hülye vagy, vagy valami cuckold köcsög vagy egy troll.
"Lehet hogy tanult belőle és nem csinálja meg többet?"
Nem tudjuk biztosan, de valószínű, hogy nem.
Bátorságot kap még jobban és szabad utat, mert te elnezed neki.
Nőként mondom,aki egyszer megteszi még egyszer vagy többször megfogja. Álltam mindkét oldalon is. Csaltak és csaltam,de nem egyszer csaltak meg és én sem egyszer csaltam meg. Mindkét kapcsolat rossz volt csak nem láttam tisztán. A férjemet sosem csaltam meg és nem is fogom és valószínűleg ő sem engem. Szuper a kapcsolatunk nem érzek rá késztetést.
Nem hiszem,hogy nálatok minden tökéletes,mert,akkor nem történnek meg ilyen dolgok. Egyébként ilyenkor a legésszerűbb a szakítás.
Azonnal költözhet!
Ebben nincs finomkodás, meg tökölés.
Félrebasztál, elbasztad a kapcsolatot, viszlát!
Szeretem. Ojjoj, nem nagyon érdekelte, mikor más dugta🤔🤦♂️🤦♂️🤦♂️
Szóval mehet a Francbaaaa!
A szerelem/szeretet elmúlik, azt jön más valaki, aki megérdemli, hogy vele legyél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!