Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok, ha az új párotok elmondaná, hogy genitális herpesze van?
23 éves vagyok. 1 férfi volt eddig az életemben, akitől sajnos elkaptam ezt a kezelhetetlen vírust. Kikezelni nem lehet, viszont mindent megteszek azért, hogy erősítsem az immunrendszerem és ne aktíválódjon. Kb 1 éve nem is jött elő. Most alakulóban van egy kapcsolatom valakivel, aki nekem nagyon fontos. Közeledünk az első szexhez. El akarom neki mondani, mert úgy gondolom, ez így fair. Ráadásul ő orvos. Sokan mondják, hogy a vírus aktív állapotban fertőz csak, de ez nem kell hogy így legyen. Nagyon félek, hogy:
1. Megöli a vágyat benne (pedig most nagyon megvan)
2. Nem fog akarni így
Rettentően félek a reakciójától. Ti hogy viszonyulnátok ilyesmihez? Azt gondolom viszont, hogy érzelmek vannak. Ebben bízom csak. Köszönöm a választ.
Nos hát bennem felmerülne pár kérdés?
Tehát bármelyik szex alkalmával elkaphatom?
Tegyük fel nem mondod el....egyszer jön ki, az lesz, hogy félreqúrtál és kivág, mint a taknyot. De be is perelhet, téged meg elmarasztalnak.
Ez nem játék, ilyenekben ne sunnyogjatok már.
Ha orvos, van rá bizonyos rálátása. Nem kelk ezt túlspilázni. Elmondodvés megvárod mit reagál.
(Annyit hozzáfűznék, hogy lehet a pasinak tünetmentes lesz, de esetleg ha lesz később barátnője, az is megszívja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!