Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Érthető ha emiatt még mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érthető ha emiatt még mindig elszomorodom?

Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy fiúba. Ő ezt észrevette és szépen ki is használta mert lefeküdt velem (megcsalva a barátnőjét). Amikor mondtam neki, hogy ha márcsalja a lányt, akkor ideje lenne elgondolkodni, hogy megfelelő-e a jelenleg kapcsolata. Erre azt a választ kaptam, hogy ő szereti a barátnőjét, mert jó élete van mellette, és bár vonzódik hozzám, neki a másik lány kell, őt akarja boldoggá tenni. Valahogy ezek a sorok nekem nagyon fájtak annak tudatában hogy közben meg bármikor lefeküdne velem... ha tudja hogy a másik lány kell, miért velem foglalkozik

2022. dec. 24. 22:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
88%
De, az ember meg tudja választani, hogy kibe szeret bele. Pl olyannal nem ismerkedsz szánt szándékkal, akinek nője van. Ha nem ismered akkor meg amúgy sem szerelmes vagy max a kémia működik.
2022. dec. 24. 23:20
 12/19 anonim ***** válasza:
99%

Ha megismersz egy olyan férfit akinek te leszel az első, észre fogod venni mennyire köcsög volt akiről írsz.

Ne hagyd hogy kihasználjanak, legyen már tartásod,emberi méltóságod!

Keress egy normális hozzád illő srácot és ne dugasd meg magad a suttyókkal akik színészkednek!

2022. dec. 25. 00:07
 13/19 anonim ***** válasza:
57%
Szerelmes vagyok beléd, leszel a barátnőm? :)
2022. dec. 25. 02:18
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Szóval te tudva, hogy neki barátnője van, aláfeküdtél, most meg fáj az igazság, hogy csak egy felkínálkozó lyuk voltál, amire ő ráröppent?! Megérdemlitek egymást! Ugyan mibe lennél szerelmes, ha nem is ismered ezt az emberiség söpredékét? Persze, mit mondott volna így a szemedbe, valamit nyilván érez irántad, de az inkább az ágyéka tájáról jött...Mit akarsz egy ilyentől? A másik nőt akarja, valami oknál fogva, de annyira nem, hogy kitartson mellette, vagy legalább óvatos legyen annyira, hogy ki ne derüljön, hogy csalja...(ha veled ilyen könnyen elment, szerinted ez az első?) Igazi főnyeremény az ürge, tényleg!
2022. dec. 25. 06:43
 15/19 anonim ***** válasza:
56%
Meg is érdemled, tudtad, hogy barátnője van akkor miért feküdtél le vele te undormány. Remélem veled is ezt csinálja majd a párod a jövőben, karma.
2022. dec. 25. 07:10
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Akkor most képzeld el a barátnőjének mennyire fájhat az hogy megcsalta veled.

Amúgy ha tudtad hogy van csaja akkor nem kihasználta a helyzetet hanem te is belementél, szóval ezt 50-50 csináltátok.

2023. júl. 9. 15:19
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Tanulópénz...lépj túl rajta
2023. júl. 11. 08:58
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen ember csak a saját céljaira használja fel a többi embert utána meg eldobja
2023. júl. 11. 09:00
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Csak a nunád kellett a farkára. Ennyi. Te is trófea vagy nem több. Így már nem kellesz neki mert már megfarkalt.
2023. júl. 11. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!