Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt, hogy elszomorodtatok egy pillanatra, hogy nem lehettek űrhajósok, aztán rájöttetek hogy még barátnőtök sem volt, és az sokkal reálisabb cél az életben? 21/F
Én sosem akartam űrhajós lenni, inkább hercegnő. Az álmom nem teljesült, viszont a szerelem totál véletlen talált rám (természetesen nem barátnő, hanem barát formájában). Ne keress ennyire kitartóan. A zokni elveszett párja is csak akkor kerül elő, ha nem keresed. Rossz példa, de jobb nem jutott eszembe.
19L
Én kerestem és így került elő a hozzám illő zokni :D
De iszonyat hálás vagyok érte, mert soha hozzá hasonlóval sem találkoztam előtte se és azóta se, hogy ismerem.
Remélem én is be tudom teljesíteni minden várakozását. :)
22L
Valóban,én kicsit elkámpicsolódtam, mikor tudtomra adták,a NASA egy másik földrészen van,nem is magyar,így űrhajós sem lesz belőlem soha,de azonnal jobb kedvem lett,mikor rájöttem, villamosvezető még lehetek.
Melyik nőnek ne kellene, egy laza,végtelenül menő villamosvezető?
Na,ugye:D
7 év depresszió alatt, sőt igazából 22 évem alatt egyszer sem gondoltam bele abba, hogy nem lehetek űrhajós...
és most belegondolva...miért ne lehetnék??? ha nagyon akarok simán lehetnék...nem lehetetlenség, csak nem egy átlagos dolog...szóval lehetek űrhajós, volt barátnőm, van is...sok dolog összejött az életemben amit akartam, ha akarok valamit akkor teszek érte és nem azon gondolkodom, hogy "jajj nem lehet, jajj nincs"...
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!