Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érthető ha emiatt még mindig elszomorodom?
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy fiúba. Ő ezt észrevette és szépen ki is használta mert lefeküdt velem (megcsalva a barátnőjét). Amikor mondtam neki, hogy ha márcsalja a lányt, akkor ideje lenne elgondolkodni, hogy megfelelő-e a jelenleg kapcsolata. Erre azt a választ kaptam, hogy ő szereti a barátnőjét, mert jó élete van mellette, és bár vonzódik hozzám, neki a másik lány kell, őt akarja boldoggá tenni. Valahogy ezek a sorok nekem nagyon fájtak annak tudatában hogy közben meg bármikor lefeküdne velem... ha tudja hogy a másik lány kell, miért velem foglalkozik2022. dec. 24. 22:43
1/19 anonim válasza:
Ebben a történetben ő a jellemtelen személy, te pedig az idióta. Na ezen gondolkodj el inkább, melyik a rosszabb. Morálisan az első, hideg logikával a második.
Ne legyél már ostoba, láss már át az ilyen dolgokon, mert úgy fogsz járni, mint Hortenzia nagy-nagynéném, akit lazán használt ki egy házas fazon, aminek megőrülés és öngyilkosság lett a vége. Igaz ő alapból túltolt művészlélek volt, amennyire tudom az a tipikus depressziós alkat, aki ha virágillatot érez, keresni kezdi a temetést...
3/19 A kérdező kommentje:
Azért annyit nem ér, hogy én most itt öngyilkos legyek neki 😅 csak szerintem érthető ha rossz érzés, lehet, hogy morálisan gyenge tettnek bizonyult részemről, de sajnos nem tudja az ember megválasztani, hogy kibe szeret bele.
2022. dec. 24. 22:47
5/19 anonim válasza:
Minden ketto emberen mulik. Te akkor abban a pillanatban ezt valasztottad .. lelki sajnaltatassal semmit nem fogsz elerni olyan embernel aki teged nem szeret mint ahogy egy ferfi a not szokta.
6/19 anonim válasza:
Elozo vagyok. Tanulo penznek jo volr legalabb . Ne foglalt pasikkal kezdj.
7/19 A kérdező kommentje:
Azt mondta érez irántam de nem annyira mint én :/
2022. dec. 24. 22:56
8/19 anonim válasza:
Dehogy érez xD Ki hagyna ki egy puncit ha az ingyen jön? Ennyi a történet.
9/19 A kérdező kommentje:
😥😥😥
2022. dec. 24. 22:58
10/19 anonim válasza:
8.
Azért van olyan, aki igen.
Viszont ha nem, akkor ott a kérdezőnek lekellene vonnia a konzekvenciákat, ami egy kis önkritikával jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!