Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha a párod megcsalnád, ami kiderülne, és ő annyira elszomorodna, hogy inkább véget vetne az életének?
Tudom, te sosem tennél ilyet a pároddal! De képzeld el, hogy akár egy kínálkozó lehetőség akár egy viszony kialakul, de kiderül. A párod viszont annyira szeret és annyira nem tud sem ezzel a ténnyel sem nélküled élni, hogy inkább a halálba menekül.
Mit mondanál az ismerőseidnek? A szüleidnek, az ő szüleinek, közös barátoknak? Hogy számolnál el ezzel a dologgal?
Miért kéne bármit mondanom nekik? Miért kéne bármivel is elszámolnom?
Igen, sajnálnám és szomorú lennék miatta, de nem az én hibám, hanem a saját tettének súlyát nem bírta el. Se a megcsalásra, se az öngyilkosságra nem volt kényszerítve.
Hmmm... lehet a kérdés van rosszul feltéve!
Nem az a kérdés hogy te mit éreznél vagy gondolnál az illetőröl. Szerintem az már előtte sem lehetett túl hízelgő, ha "megcsaltad". És abban is biztos vagyok hogy nem venné az illető halálát a lelkére, hiszen féllábbal már kint volt a kapcsolatból (max gyenge volt szakítani, vagy franc sem tudja).
A kérdés az, hogy mint ott maradt "özvegy", mert a közvélemény szerint egy (akár boldog) pár voltatok, akkor jön a kérdés másoktól, hogy mi volt a halál oka, miért menekült az öngyilkosságba, ha a környezet nem látott rá indokot (a meg csalást csak ugye te tudod).
Szóval elvállalnád, hogy megcsaltad és ez volt neki a szalmaszál. Vagy azt mondanád, hogy nem volt egy ideje rendben, és egy óvatlan pillanatba megtette... stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!