Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha elszomorodtam? Körülöttem csomóan randizgatnak, házasodnak, eljegyzés, stb. én meg egyegül vagyok.
Iszonyat sokat csalódtam az elmúlt 21 évem során az emberekben. Mind családtagoban, tanárokban, barátokban, mind haverokban. Nagyon bizalmatlan vagyok, 13 lépés távolságot tartok szinte mindenkivel.
Rondának is látom magam, nem járok el szinte sehová szórakozni, barátaim sem nagyon vannak, csak ismerőseim. Az önbizalmam sincs a helyén. Nagyon nem.
Mit tudok tenni? Normális?
21n
fogadd el végre magad
a távolságot csökkentsd le 20cm-re
nyílj ki-meg
Nem normális, persze nem is kóros. Abból a szempontból nem jó, hogy boldogtalan vagy.
próbáld felfedezni magadban a szépet. És közhely, de az belülről jön.. Szóval el kell fogadni magad olyannak, amilyen vagy. Ha nem megy változtass.. sport, diéta,/vagy épp evés, új hajszín vagy frizura, millió helyen adnak tanácsot. Ne foglalkozz senkivel, csak magaddal. Lásd magad szépnek, más is annak fog.. és a visszajelzésektől megjön az önbizalmad is.
Ha az lesz.. mindened meglesz.
Sok sikert.
Még fiatal vagy,még lehet társad
Sok sikert!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!