Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tennél, ha a párod megcsal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, ha a párod megcsalnád, ami kiderülne, és ő annyira elszomorodna, hogy inkább véget vetne az életének?

Figyelt kérdés

Tudom, te sosem tennél ilyet a pároddal! De képzeld el, hogy akár egy kínálkozó lehetőség akár egy viszony kialakul, de kiderül. A párod viszont annyira szeret és annyira nem tud sem ezzel a ténnyel sem nélküled élni, hogy inkább a halálba menekül.

Mit mondanál az ismerőseidnek? A szüleidnek, az ő szüleinek, közös barátoknak? Hogy számolnál el ezzel a dologgal?

2021. febr. 22. 19:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Szakítottam már mélydepressziós vallási fanatikussal. És még ő sem ölte meg magát. Aki egy szakítás miatt céltalannak látja az életét, azt nagyon nagyon sajnálom. De nem én lettem volna az, aki a sírba taszítja.
2021. febr. 22. 20:29
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
#9 voltam.Az öngyilkosság az egy kissé komplexebb dolog.Ezzel minden normális ember tisztàban van.
2021. febr. 22. 20:36
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Bárki aki véget vet az életének mentálisan nagyon beteg. Ha egy megcsalás után valaki eldobja az életét akkor az egy nagyon sajnálatos dolog de nem a másik hibája amiért meghal. Nem lehet valakit öngyilkossággal zsarolni és azért sem elitélhető valaki, hogy mással is kipróbálja a párkapcsolatot. A csalás persze nem szép dolog de ha emiatt valaki öngyilkos lesz akkor az sajnos beteg aki inkább szakember segítséget kellett volna kérje.
2021. febr. 22. 21:06
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne viccelj már. Miért mondanám én bárkinek ,hogy mással szexeltem?Ez az én dolgom.
2021. febr. 22. 21:16
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

"És abban is biztos vagyok hogy nem venné az illető halálát a lelkére, hiszen féllábbal már kint volt a kapcsolatból (max gyenge volt szakítani, vagy franc sem tudja)."

Attól, hogy az illetővel a kapcsolat nem működött még nem kívánnám a halálát, és természetesen sajnálnám.

De az ő döntését miért más nyakába kell varrni?

Ha valakinek becsődöl a lakáshitele, és emiatt lesz öngyilkos, akkor sem kérik számon a családtagok és a szomszédok a bankot, hogy tiszta-e a lelkiismeretük? Hogy bírnak így tovább élni?

Mindenkinek az életében vannak olyan problémák ami miatt eldobhatná az életét, de meg kell oldani.

2021. febr. 22. 21:48
 16/17 anonim ***** válasza:

Nekem van értékrendem, ami számomra fontos, és annyi gerincem is, hogy ilyet nem teszek.

De pusztán tegyük fel a kérdés kedvéért......

Aki ilyesmit tesz, akármilyen okból, hogy megöli magát, az az ő saját döntése, én nem érezném magam felelősnek egyáltalán.

Anno az exvőlegényem fenyegetőzött öngyilkossággal mikor szakítottam vele ( mert megcsalt, és még fel is pofozott amiért dobtam), neki is megmondtam, egyenesen a szemébe, hogy egész nyugodtan tegye meg, engem hidegen hagy, az ő döntése és felelőssége, ha eldobja az életét, nem én fogom sajnálni, hanem az anyja, apja, testvére, nagymamája, barátai. Aztán el is hagytam.

Engem az érzelmi zsarolás nem hat meg kicsit sem.

2021. febr. 23. 02:32
 17/17 anonim ***** válasza:
Hát nagyon beteg volt. Majd kövi életében kigyógyúl belőle.
2021. febr. 25. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!