Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek van olyan indok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van olyan indok, ami miatt megbocsátható egy megcsalás?

Figyelt kérdés
Mondok egy példát. Házasságból a férfi kilép, mert màr nem bírja elviselni a feleségét. A felesége mellett már írogat a munkatársàval, majd elhagyja a feleségét és odaköltözik hozzà. Közös gyerekük is van, ezért kénytelen találkozni a férj és feleség. 2 hónap elteltével elérkezik a hàzassági évfordulójuk a (papíron még el nem vált) feleségével, amikor szintén látogatóba megy a férj a gyerekhez, ugyanakkor a volt feleséggel összemelegednek aznap és lefekszenek egymással. Ezáltal megcsalta az új nőjét, aki miatt elhagyta a feleségét. Ez megbocsátható a férjnek? A csaj helyében ti elnéznétek, h egyszeri alkalom volt? Megértenétek, h előjöttek az emlékek és elképzelték, h milyen volt, amikor minden jó volt? De kibékülni nem fognak, egyszeri tévedés volt.

2022. dec. 15. 00:47
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 A kérdező kommentje:
Közös hitel miatt nem tudnak még válni.
2022. dec. 15. 21:05
 52/63 anonim ***** válasza:
75%

51: Mért ne tudnának?!

A vagyonmegosztás a válás után jön.

Testvéreknek is van közös hitele, akik nem házasok ugye. Üzlettársaknak is van közös hitele, akik nem házasok.

Mért hiszed, hogy a házasság feltétele egy közös hitelnek?...??

2022. dec. 15. 21:11
 53/63 anonim ***** válasza:
72%

51

Csak kifogás. A válással nem lesz a hitel se több, se kevesebb.

Mellesleg egy férjes férfi ha lefekszik a nejével, akkor nem csal meg senkit. Ha veled fekszik le, akkor csalja meg a nejét.

2022. dec. 15. 21:18
 54/63 anonim ***** válasza:
100%

51 - Különben addig akar házas maradni, amíg a hitelt vissza nem fizették?

Mennyi idő az? 30 év?...

Esetleg nem kell még utódokat teljesíteni a hitelhez...?

2022. dec. 15. 21:26
 55/63 anonim ***** válasza:
100%
Közös hitel? Aha, persze. És a közös hitel szexre kötelez? Meg jó emlékekre? Aki naívan hinni akar benne, annak igen. Tele lett a t*ke az asszonnyal, kiborította a bilit, később meg rájött mégsem jó úgy. Aki válni akar, annak nincs közös emlék, nincs közös hitel, aki menni akar, az fogja magát és megy. Érzelmileg abszolút nincs túl a feleségén. Lehet ez csürni csavari, kifogásokat keresni. Jövőhéten meg majd a karácsonyi emlékek törnek fel? :) Aztán az újévi és így tovább? Szinte mindenki leírta, hogy dobd ki, felejtsd el, keress mást, te honnan nem érted? A jővődet úgy tervezed, hogy minden gyereklátogatás alkalmával otthon örlödsz hogy vajon mi lesz a találkozó vége? Nincs túl a feleségén. Meg eleve válás alatt/előtt egy élettársi kapcsolatba belemenni valakivel? Mert ha már x éve külön élnek, semmi közük egymáshoz évek óta, még akkor is megkérdezném, hogy miért került sor a válásra, akkor talán, talán elhinném, hogy pl a közös hitelt nem akarták bolygatni az eltérő jövedelmi viszonyok miatt, stb.,stb. De két hónapja költözött hozzád, két hónap alatt szerinted túl lesz egy feleségen, gyereken és x közösen töltött éven? Kizárt. A pasi jól elvan nálad, az azért mégsem olyan, mintha anyucihoz költözött volna vissza, közben meg vissza visszajár a feleségéhez - a gyerek miatt, aha. Ha ezt beveszed, akkor tedd. A te életed.
2022. dec. 15. 21:38
 56/63 A kérdező kommentje:
Egyébként miattam hagyta el az asszonyt. Meg amúgy sem voltak jól meg. Rengeteg gond volt a nővel. Aztán belém szeretett, ahogy folyton beszélgettünk, én vigasztaltam őt.
2022. dec. 15. 21:43
 57/63 anonim ***** válasza:
100%
Esküszöm nem értelek, téged pedig az vigasztal, hogy miattad hagyta el az asszonyt? Nem a te dolgod azzal foglalkozni mennyi gond volt a feleségével, nem voltál ott. De hidd el, az ilyennek veled is elég sok gondja lesz, csak arról nem te fogsz majd legelőször tudni, hanem valaki más. De mint írtam, a te életed, azt csinálsz vele, amit akarsz. Ha neked elfogadható így egy kapcsolat, akkor minden további nélkül élj benne. Vannak akiknek nagyon bejön a "struccpolitika". Nekem nem menne, annál nagyobb szájú, önérzetesebb természetem van. Viszont sok pasinak bejön a birkatermészet, mint amilye a tiéd is lehet.
2022. dec. 15. 21:55
 58/63 anonim ***** válasza:
100%

Naív vagy kérdező.

keress egy szabadpasit.

2022. dec. 15. 21:59
 59/63 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, miért teszel fel olyan kérdést, amire nem érdekel a válasz. Ha ennyire meg akarsz bocsátani, akkor tedd azt, és ne vergődj rajta, hogy félre kurrant.
2022. dec. 15. 22:08
 60/63 A kérdező kommentje:

Jó, igazatok van. És tényleg érdekelt a véleményetek. Szerintem mindenki ugyanazt a választ adta kb.

Csak azzal nyugtatom magam, h miattam hagyta ott a feleségét. Nem értem, h akkor miért hagyta ott? Ha utána megis visszament… miért mondta, h belém szeretett?

2022. dec. 15. 22:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!