Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a fajta megcsalás megbocsátható?
A párommal Áprilisban kezdtem el ismerkedni, Április végén találkoztunk is (randiztunk).
Májusban lefeküdtünk. Ekkor még nem gondoltam volna ,hogy ebből akár egy komoly kapcsolat is lehet , ő se volt biztos ebben. Azt mondtuk egymásnak, hogy csak élvezzük a pillanatokat és majd alakul valahogy.
Neki volt egy nyaralása amit év elején lefoglalt, Júniusra. (Egy külföldi nyaralás)
Mivel még nem volt annyira erős a kapcsolat így nem foglaltam én is vagy ilyesmi. Úgy voltam vele, hogy kibirok nélküle 10 napot.
A hónapok alatt közben nagyon erős lett a kapcsolatunk, tényleg érzem hogy nagyon szerelmes belém és mindent megtesz értem. Már eljegyzést terveztem illetve gyerekeket is szeretnék tőle a jövőben.
Viszont..
Tegnap kiderítettem (kihúztam belőle) az igazságot, és elmondta ,hogy az ex barátjával volt ezen a nyaraláson. "Mivel már minden levolt foglalva így elmentek."
Pedig már vége volt a kapcsolatnak... Mondja ő.
Majd kihúztam belőle nagy nehezen , ami egyébként egyértelmű is volt ,hogy lefeküdtek. Állítása szerint csak az első nap..
Jó sokáig bírta f@sz nélkül mi? Na mindegy..
Mindent összefoglalva:
-Még nem volt túl erős a kapcsolatunk.
-Én se éreztem még azt ,hogy ez most egy rendes/komoly kapcsolat.
-Hazudott nekem többször is valamint több hónapon keresztül
-Nagyon szeretjük egymást. Együtt terveztünk/tervezünk jövőt.
-Egyutt lakunk azóta. (Az o lakásában, sajnos)
Meg lehet egy ilyet bocsátani?
(Tudod nem ez a megfelelő platform egy ilyen kérdésnek , de nincsenek olyan szoros barátságaim, ahol ezeket megtudnám beszélni.)
Tudom aki egyszer megtette az többször is bla bla bla.
Ez lehet így van (vagy nagy részben így van) de amióta nagyon szoros lett a kapcsolatunk azóta ő teljesen más és tényleg hiszek neki és tudom ,hogy ma már nem tenne ilyeneket. illetve hazudni sem hazudna. Minden nyitott előttem. Ha akarnám tudnám minden lépését.
"Jó sokáig bírta f@sz nélkül mi? Na mindegy.."
Csak lányod ne legyen neked.
Kapcsolatban voltatok, vagy sem? Ha már igen, akkor én semmiképp nem nézném el.
De mondjuk az sem imponálna túlzottan, ha valaki velem tervezget, de mással szexelget.
"Azt mondtuk egymásnak, hogy csak élvezzük a pillanatokat és majd alakul valahogy."
Hát ez nekem nem, hogy komoly kapcsolatot nem jelentene, de még csak azt sem, hogy ez egyáltalán párkapcsolat.
Összejárogattatok szexelni, ennyi, tehát én nem tekinteném ezt megcsalásnak.
Miben hazudott neked többször, hónapokon keresztül?
Én értem, hogy jó lett volna úgy hűséget elvárni egy nőtől, hogy te még azt sem tudod, hogy akarsz-e tőle bármit a laza szexkapcsolaton kívül, de szerintem elég álszent és képmutató dolog a másik fél részéről a hűséget elvárni és utólag számonkérni, hogy ha te (még) nem akarsz olyan szinten sem elköteleződni, hogy kezdődő párkapcsolatnak lehessen nevezni, ami köztetek van.
Ettől még megértem, hogy zavar téged a tudat, hogy lefeküdt az exével, de te magad írtad le, hogy "Én se éreztem még azt ,hogy ez most egy rendes/komoly kapcsolat."
Ha valakivel nem vagyok párkapcsolatban, nem tudom megcsalni. Ennyi, ez ilyen egyszerű
Viszont ha hazudott, és ezzel eljátszotta a bizalmadat, az más kérdés. (Főleg, ha őszintén azt tudod mondani, hogy te semmiben nem hazudtál neki, nem verted át, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!