Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez a fajta megcsalás megbocsát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a fajta megcsalás megbocsátható?

Figyelt kérdés

A párommal Áprilisban kezdtem el ismerkedni, Április végén találkoztunk is (randiztunk).

Májusban lefeküdtünk. Ekkor még nem gondoltam volna ,hogy ebből akár egy komoly kapcsolat is lehet , ő se volt biztos ebben. Azt mondtuk egymásnak, hogy csak élvezzük a pillanatokat és majd alakul valahogy.

Neki volt egy nyaralása amit év elején lefoglalt, Júniusra. (Egy külföldi nyaralás)

Mivel még nem volt annyira erős a kapcsolat így nem foglaltam én is vagy ilyesmi. Úgy voltam vele, hogy kibirok nélküle 10 napot.

A hónapok alatt közben nagyon erős lett a kapcsolatunk, tényleg érzem hogy nagyon szerelmes belém és mindent megtesz értem. Már eljegyzést terveztem illetve gyerekeket is szeretnék tőle a jövőben.

Viszont..

Tegnap kiderítettem (kihúztam belőle) az igazságot, és elmondta ,hogy az ex barátjával volt ezen a nyaraláson. "Mivel már minden levolt foglalva így elmentek."

Pedig már vége volt a kapcsolatnak... Mondja ő.

Majd kihúztam belőle nagy nehezen , ami egyébként egyértelmű is volt ,hogy lefeküdtek. Állítása szerint csak az első nap..

Jó sokáig bírta f@sz nélkül mi? Na mindegy..

Mindent összefoglalva:

-Még nem volt túl erős a kapcsolatunk.

-Én se éreztem még azt ,hogy ez most egy rendes/komoly kapcsolat.

-Hazudott nekem többször is valamint több hónapon keresztül

-Nagyon szeretjük egymást. Együtt terveztünk/tervezünk jövőt.

-Egyutt lakunk azóta. (Az o lakásában, sajnos)

Meg lehet egy ilyet bocsátani?

(Tudod nem ez a megfelelő platform egy ilyen kérdésnek , de nincsenek olyan szoros barátságaim, ahol ezeket megtudnám beszélni.)

Tudom aki egyszer megtette az többször is bla bla bla.

Ez lehet így van (vagy nagy részben így van) de amióta nagyon szoros lett a kapcsolatunk azóta ő teljesen más és tényleg hiszek neki és tudom ,hogy ma már nem tenne ilyeneket. illetve hazudni sem hazudna. Minden nyitott előttem. Ha akarnám tudnám minden lépését.

2022. dec. 12. 11:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
86%
Nem voltatok együtt. Szóval nem számít megcsalás, ellenben ugyan úgy hazugság.
2022. dec. 12. 14:10
 12/16 anonim ***** válasza:
9%
Attól függ, h le is sz*pta vagy csak szex volt?
2022. dec. 12. 14:14
 13/16 anonim ***** válasza:
24%
Én nem nézném el, még mindig kötődik az exéhez. Csak a szex miatt nem feküdt le volna vele, hiszen ott voltál neki te. 10 napot meg egy kanos férfi is kibír, nemhogy egy nő.
2022. dec. 12. 17:22
 14/16 anonim ***** válasza:
68%

"10 napot meg egy kanos férfi is kibír, nemhogy egy nő."

#13 nyilván férfi vagy, mivel ilyen tudatlan a szex terén, csak egy férfi lehet.

A libidó erősség nem bontható nemekre.

Nem kanosabb 4 milliárd férfi, az összes létező nőnél.

Valószínűleg rengeteg olyan nő van, akinek nálad is nagyobb az igénye a szexre, szűz fiú.

2022. dec. 13. 00:00
 15/16 anonim ***** válasza:
33%
Hát én valamennyire egyetértek a 13-assal, mármint abban, hogyha can állandó szexpartner és 10 napig nem találkoznak, nem kéne, hogy nehéz legyen kibírni szex nélkül és már rögtön az első nap, hogy nem találkoznak lefeküdni mással. Mert pl párkapcsolatban is lehet ilyen, akkor majd mi lesz, megcsalja? A neme tök mindegy, lehet nő is nagyon kiéhezett, de olyannal meg nem érdemes kapcsolatban lenni, ha 10 nap hiányt nem bír ki.
2022. dec. 13. 08:17
 16/16 anonim ***** válasza:
78%

Magamból kiindulva nekem ez nem tetszene én nem valószínű őrlődnék és nem tudnám elfogadni megbocsájtani.

Neked kell érezned, hogy meg tudod e bocsájtani neki, hogy a bizalom felé milyen.

2022. dec. 13. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!