Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan indok, ami miatt megbocsátható egy megcsalás?
A ferfiak nem igazan hagynak ki alkalmat hogy a gyerek anyjaval lefekudjenek, plane ha a no szakitott. Tapasztalatbol tudom.
Ha tobb anyuka van, akkor meg ossze is zavarodnak szegenyek...
Hmm. Azért lépett ki a házasságból, mert "nem bírta elviselni a feleségét"? Vagy inkább a feleség rájött a viszonyra és kidobta, neki meg nem volt hova mennie, vagy egyszerűen csak kényelmes volt egyik nőtől a másikig menni és így most ti vagytok egy pár? Kérdező az eszedbe sem jutott, hogy ahogy otthon hazudott a feleségének a veled való viszonyáról, úgy annyi erővel neked is hazudik pl. a kapcsolat lezárásának okáról, a feleséggel való kapcsolatról és még ki tudja miről nem???
Előtörtek az emlékek, stb,? Ez is elég életszerűtlen. Szerintem általában nem a megcsalt, megsértett feleség puncsol a megcsaló férjnek, hanem sokkal inkább fordítva, a férfi puncsol a nőnek, mert esetleg megbánta a különválást, vagy tőled nem azt kapja, amire számított, vagy csak bármi oknál fogva meggondolta magát. Számomra hihetőbb lenne, hogy a férfi mászott rá a feleségre, nem láttam még olyan megcsalt nőt, aki az első adandó alkalommal visszacsábítaná a megcsaló férjét. Gondolkodj kérdező, az a férfi, aki otthon a feleségének hónapokon, vagy akár éveken keresztül képes mindenfélét összehazudozni arról hol van, kivel van, stb.stb., az majd pont a kényszerből megmaradt szeretőnek fog igazat mondani? Szerinted otthon a feleségével eleinte hogyan hitette el, hogy minden szép és jó és dúl a love? Úgy ahogy veled is. Szerintem kb úgy állhat a helyzet, hogy a "volt" feleség sértett, megbántott, duzzog, a férj pedig próbálja megpuhítani, hogy visszafogadja. Egy megcsalás után a megcsalt félnek biztos nem a jó emlékek törnek fel, hanem kb megpróbálja fejben összerakni, hogy mikor és miért nem jött rá, hogy megcsalták, nem az lesz a legnagyobb gondja, hogy jaj házassági évfordulónk van, felveszek valami csini, szexi rucit és megd*ugtja magát. Meg ez is milyen hülye kifogás, hogy nem bírta elviselni? :D Hát naaa, lehet, hogy az évfordulón meg arról panaszkodott, hogy téged nem bír elviselni. Ha asszonyka megpuhul a férj megy vissza a jól megszokott életébe, vagy ha nem puhul, akkor valaki máshoz. Ha valóban veled tervezné a jővőt, akkor nem tör fel semmilyen emlék, mert mérlegelt, döntött, választott és ment és utána már pont van.
A szeretői státuszodhoz meg inkább nem nagyon szeretnék hozzászólni. Biztosan nem volt független, üres f*sz, de legalább megtudod milyen hintázni egy kapcsolatban, amit igazából nem is értem hogy nevezhetsz kapcsolatnak. Két hónap együttélés után nem szokták megcsalni egymást egy kapcsolatban.
Nem bírja elviselni a feleségét, ezért megdugja.
Az szép! te meg balek vagy.
"Azért lépett ki a házasságból, mert "nem bírta elviselni a feleségét"? Vagy inkább a feleség rájött a viszonyra és kidobta,"
Szerintem is. Kivágta az asszony, elköültöztt az első balek nőhöz, aki befogadta, de vágyik vissza az asszony mellé, aki mellesleg a mai napig a felesége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!