Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan indok, ami miatt megbocsátható egy megcsalás?
te vagy a szerető?
dehogy bocsátanám meg!
szerinted szerelmes beléd, ha első adandó alkalommal megdugja az asszonyt, akitől válni készül???
minden félrekúrásra fel lehet ilyen alapon hozni vmi mentséget, de legyen eszed!
bármikor megcsalhat bárkivel, ha együtt is maradtok.
és amúgy még annyit, h. te ezt tényleg elhiszed, h. ennyi közöttük?!
hát éppen házassági évfordulón feküdtek le egymással, ez az újrakezdést is szimbolizálhatja.
ha még van köztük intimitás, akkor egyáltalán nem biztos, h. ez egy menthetetlen házasság.
Lehet kacifàntos lett:
A férfi miután elhagyta a feleségét egy új nőért, amikor a feleséggel a házassági évfordulójuk lett volna, a közös gyermek miatt találkoztak. 2 hónap telt el, h elhagyta a férfi a családját. Az évfordulón ezért “nosztalgiáztak” és lefeküdtek egymással.
Ezt az új nő helyében meg tudnátok bocsátani a férjnek, aki miatta hagyta el a családját?
beszélj már világosan!
te vagy a szerető?
leírtam fentebb a véleményem.
Azt mondja előtörtek az emlékek.
Csak a jókra gondolt. Mintha olyan helyzet lett volna, mint amikor minden rendben volt köztük. De mással nem tette volna meg (más nővel, vagy k.vával).
Nem szerető szerepben vagyok.
Egy pár vagyunk.
Kizárt
Mondjuk össze sem jöttem volna egy hazas pasival
De már lezárta, amikor eljött a feleségétől. Nem történt megcsalàs.
Viszont nem tudom mire vélni, h lefeküdtek az évfordulón.
Azt mondja nem érez iránta, csak a körülmények, emlékek stb hatására történt. De mással sosem csalt volna meg, vagy csalna meg. Nem akar elveszíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!