Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom bizalmatlannak lenni ezek után?
" Mentem vissza a tánctérre, és láttam ahogy egy sráccal összeér a szája, nem csókolóztak csak a srác őt lekapta elvileg. Azt is láttam hogy eltolja magától, ezután orbitális balhé lett, barátnőm sírt remegve könyörgött hogy higgyem el a srác odalépett magához karolta aztán ő eltolta, megint odalépett majd lekapta, de ő tolta el magától csak az ital miatt késett a reakció idő ès lett belőle 2 mp a 0,2 mp helyett kb."
Láttad és szerintem nem hazudott, viszont az eléggé gáz, hogy annyira leissza magát (nekem nem férne bele), hogy azt se tudja mit csinál és ilyen szituba sodorja önmagát.
Most akkor a barátnőjével ugyanez a szituáció fog lejatszodni mert ivott?^^
Ja, ezek a kérdések még nekem is felmerulnek, pedig nem velem jár, lol. Más okból, de akkor se oké az egész nekem.
Mondjuk ha nagyon megcsappant a bizalom, akkor elbeszélgethetnél vele, hogy annyit igyon, hogy a pasikat le is tudja rázni.
A többin nem tudok segíteni, mert ha eddig nem adott okot bizalmatlanságra nagy dobra nem verném az eseményt.
2
Es a mocsok reszeg ferfinel sem.
Bizzal benne. A szitubol egyertelmuen zaklatta a srac.
Ha egyutt mentetek,miert is valtatok szet?? :D
Igyon keveset vagy semmit. Lehet ugyis bulizni.
Sok a pofatlan bunko.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!