Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom már 1éve kitart mellettem, úgy, h féltékeny vagyok, ellenőrizgetem, rövid pórázon fogom és gyanusítgatom, pedig nincs rá okom. Bizalmatlan vagyok. Biztos, hogy nagyon szeret ha ennyit tűr, szeretnék jó lenni hozzá. H bízzak benne?
Egy éve kitart melletted, de ez nem jelenti, hogy 2-5-10...n évig ki fog.
A bizalomnak nincsen "hogyanja". A bizalom "digitális" vagy bízol benne vagy nem.
Ez a rövid póráz szöveg. Engem kb: az első "ellenőrzésnél" felhúztál volna, a másodiknál beolvasok, a harmdiknál a lábad sem éri a földet, és ezzel nem vagyok egyedül. Egészen biztos lehetsz abban, hogy idő kérdése nála mikor szakad a cérna. Szóval a rövid póráz, ellenőrzés, féltékenység nullára de még ma ha lehet.
Elhatározás kérdése.
Előbb-utóbb párod is úgy jár, mint Rákóczi fejedejem.
Tudod, megjön az Esze.
.
Akivel szemben ekkora bizalommal vannak, mint te vele, az hozzád hasonlót érdemel.
A másik: a legjobb, amit tehet, megcsal és akkor igazad lesz!
Ha szereted, hogy igazad van, miharabb tegye meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!