Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ma dolgoznom kellet volna, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma dolgoznom kellet volna, de lebetegedtem, a férjem elment az ügyeletes patikába gyógyszert venni. Egyszer csak csöngetnek, kinyitom az ajtót (?) folyt.

Figyelt kérdés

És ott áll a mellettünk lévő lakásból a szomszédasszony egy köntösben, majd szétnyitja és alatta egy átlátszó kis baby doll. Mindez egy másodperc alatt zajlott le, akkor eset le neki hogy én vagyok az és sikított és el szaladt.

Szerintetek????

2022. nov. 20. 19:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
97%
Jaa, van benne valami. De a szerencsére a férjed nem olyan?
2022. nov. 20. 20:23
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne erőlködj kérdező, mert ezt is csak a hülyék hiszik el. 😂
2022. nov. 20. 20:23
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon gyenge :D
2022. nov. 20. 20:40
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Mondanám, hogy add el Kovinak az ötletet, de túl szegényes a sztorid :D
2022. nov. 20. 20:46
 15/16 anonim ***** válasza:
89%

"és alatta egy átlátszó kis baby doll"

Nem tudom milyen hülye divattervező ad ilyen gyökér nevet egy ruhadarabnak...

2022. nov. 20. 20:58
 16/16 A kérdező kommentje:
nem én tehetek róla h ez a neve
2022. nov. 20. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!