Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Amelyik suliban lesz iskolaőr,...

Amelyik suliban lesz iskolaőr, ott nem lesznek ügyeletes tanárok a folyosókon szünetben?

Figyelt kérdés
2020. aug. 10. 17:54
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Nem hiszem, hogy az iskolaőr feladata az lesz, hogy a futkozó, kiabáló, folyosón focizó gyerekeket felügyelje.
2020. aug. 10. 18:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A kettő független egymástól, hiszen más a feladatuk.
2020. aug. 10. 18:10
 3/7 anonim ***** válasza:
29%
Kezdjük ott hogy sokan jelentkeztek ebbōl a negyede jutott àt a vizsgálatokon , de a tanfolyamon mennyien.fognak kijutni? Az is a negyede. Alig lesz 50 . Meg hát minek kell ez xd ? A kisgyerekek kelnek zebràn àt na oda kell rendőr hogy ne üsse el senki .
2020. aug. 10. 18:11
 4/7 anonim ***** válasza:
88%

Ugyan úgy lesz ügyeletes tanár a folyosókon és az udvarokon.

De amikor pl verekedés lesz nem egy 40 kilós tanárnak kell majd szétszedni őket..

Tavaly a lányom osztályában két lány verekedett össze, 15-6 évesek és amikor a tanár szétakarta szedni őket akkorát csapott oda, hogy a tanárnak eltört az orra, fogát is kiverték.

Ezek után én csak örülök, hogy lesz ilyen segítsége a tanároknak.

Gimnáziumba járnak, nem is gyüjtősuliba mégis mint a vadállatok olyanok.

2020. aug. 10. 18:23
 5/7 anonim ***** válasza:
64%

Milyen "gimnázium" lehetett az?

3 különböző gimnáziumnak is voltam a tanulója (sportoltam és két átigazolás színesítette az éveimet), egyikben sem lehetett még elképzelni sem, hogy hasonló történjen.

A tanár "szent" volt.

2020. aug. 10. 20:33
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szolnoki Varga Katalinban volt
2020. aug. 10. 21:24
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

6-os, tényleg? :O

Én oda járok három éve és nem tudom elképzelni, hogy ilyen legyen. Én még nem tapasztaltam, mikor volt ez?

2020. aug. 10. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!