Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma dolgoznom kellet volna, de lebetegedtem, a férjem elment az ügyeletes patikába gyógyszert venni. Egyszer csak csöngetnek, kinyitom az ajtót (?) folyt.
Figyelt kérdés
És ott áll a mellettünk lévő lakásból a szomszédasszony egy köntösben, majd szétnyitja és alatta egy átlátszó kis baby doll. Mindez egy másodperc alatt zajlott le, akkor eset le neki hogy én vagyok az és sikított és el szaladt.
Szerintetek????
2022. nov. 20. 19:55
1/16 Senior Séf válasza:
Mai magyar teleregény indítóképei.
2/16 anonim válasza:
Dolgozz még rajta, túl direkt lett.
3/16 A kérdező kommentje:
A férjem mikor haza jött azt mondta ő sem érti. Talán rosz helyre csöngetett be véletlenül.
2022. nov. 20. 20:11
4/16 anonim válasza:
Lehet eltévesztette a fürdőszobát, és hozzátok nyitott be
5/16 anonim válasza:
Ha otthon van a férjed, Te sosem nyitsz ajtót?
6/16 anonim válasza:
És ezt romantikus drámához, vagy vígjátékhoz írtad meg?
7/16 A kérdező kommentje:
de nekem olyan gyanús ez. eleve elég hideg van a lépcső házba
2022. nov. 20. 20:17
9/16 anonim válasza:
Mi ebben a gyanús? Arra gyanakszol ki akart titeket rabolni?
10/16 A kérdező kommentje:
lehet hogy tetszik neki a férjem, és el akarta csábítani
vasárnaponként dolgozni szoktam, szóval biztos azért most próbálkozzott
2022. nov. 20. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!