Családi körben (házastárssal, élettárssal, gyerekekkel, tinédzserek és huszonévesek esetén szülőkkel) vagy pedig egyedül töltöd el a vasárnapot?
1-es válaszoló: gratulálok, dicséretes a szorgalmad! :)
Jó Erőt és Egészséget a munkához, valamint szép sikerélményeket kívánok a jövőben!
2006.-ban és 2007.-ben én karácsonykor is dolgoztam (távmunka volt könyvkiadó részére. Szöveget tördeltem "újraírtam" régi könyveket.)
Egyelőre - a koronavírus miatt - én mostanában távmunkát szeretnék vállalni, amennyiben lehetőségem nyílik rá.
A munkaügyi központ folyamatosan arra hivatkozik, hogy ebben a járványhullámban nem indítanak sem tréningeket/csoportos képzéseket, sem támogatott képzéseket.
Jelenleg BAJTÁRSIAS jellegű SZÖVETSÉGET igyekszem kötni két olyan ismerősömmel, akik éppen nehéz helyzetbe kerültek - remélhetőleg átmenetileg. Az egyik koronavírusos - HÁROM(!) oltás ellenére.
Egy másik pedig korábbi tevékenységei miatt került bajba (valószínűleg munkahelyi "csalás" áldozata lett.) Mindenképpen hiszek az ártatlanságában, hiszen érződik rajta, hogy még mindig a régen elhunyt szülei árnyékában él.
3-as válaszoló: mindenképpen becsülendőek az erőfeszítéseid! :)
Neked is minden földi jót kívánok a jövőben is!
6-os válaszoló:
Jó egészséget kívánok mindkettőtöknek és szép sikereket az életben! :)
Tartós békességet, nyugalmat és jó szórakozást a szabadidőtökben! :)
8-as válaszoló: én is járok templomba - de nem minden vasárnap. Előfordul, hogy szombat este tudok rá időt szakítani.
Keresem a hittan közösségeket, a bibliaórákat, a közös elmélyülésre való lehetőségeket.
Jó egészséget a család minden egyes tagjának és szép sikereket az életben! :) További szerencsés összetartást az élet nehézségeiben!
Kérdező, köszönjük szépen. Neked is minden szépet és jót. ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!