Más huszonéves nem érzi úgy, mintha be lenne szűkülve?
Értem ez alatt, hogy a gimis barátaimmal egyre ritkábban tudok találkozni, az egyetemen alig vannak ismerőseim. Egyedül nem szeretek elmenni sehova, mert nem nagy buli úgy. Azt érzem, hogy míg más huszonévesen a kapcsolatait építgeti, addig nekem egyre kevesebb kapcsolatom van az emberekkel. Indokolatlanul megszűnt például egy barátságom..
Nem vagyok kibírhatatlan, jószívű vagyok, de már egyre kevésbé nyitott a sok csalódás miatt.
Hogyan tegyem helyre a fejemben a dolgokat? Hogy legyek olyan, mint egy normális fiatal?
Ismerős sajnos... Ebben a rohanó világban örül a legtöbb egyetemista szerintem, ha a kötelező dolgokkal megvan .
Illetve én azt vettem észre, hogy senki nem akar kilépni a gép/telefon mögül...
Alig hajlandó valaki a valóságban is találkozni a másikkal, de közben meg 0-24h-ban írnak az embernek. Tehát ha pl. velem se akarnának "haverkodni" akkor szerintem neten se keresnének, csak kényelmesebb, mint tényleg tenni is valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!