Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nők akik voltatok már foglalt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők akik voltatok már foglalt férfivel! Válaszolnátok pár kérdésre?

Figyelt kérdés

Kérlek, ha nem voltál és soha nem is lennél, akkor ezt ne írd le ide.

-Mi billentette oda a dolgot, hogy megtegyétek?

-Mennyit gondolkoztatok rajta?

-Nem feltétek, hogy kiderül és ti lesztek a büdös k....ák?

-Utolag megbántátok vagy nem?

2022. nov. 16. 15:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
31%
Van a kornyezetedben tobb ezer szingli ferfi de te meg is a foglaltat nezed ki.. ez beteges.
2022. nov. 16. 17:27
 12/22 anonim ***** válasza:
73%
Nekem azt mondta késōbb, hogy megbánta.
2022. nov. 16. 18:26
 13/22 anonim ***** válasza:
65%
Nekem most 1,5 honapja tart... viszont elso latasra dolog..reszemrol..de csak szexrol szol..nem keressuk egymast kulonben... en szeretnem keresni de nem szeretnek total beleesni
2022. nov. 16. 20:39
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
10es annyira jol leirta..
2022. nov. 16. 20:40
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

"-Nem feltétek, hogy kiderül és ti lesztek a büdös k....ák?"

Azt mondta, a feleségének régen van egy másik fiúja is, és ezért kell neki is még valaki, és bemutat, és napi kapcsolatban leszek vele. Aztán ez nem történt meg, meg is szűnt a kapcsolatunk, mert így nem okés.

2022. nov. 16. 23:43
 16/22 anonim ***** válasza:
79%

1. Szeretem az izgalmat, nagyon vonzott, hogy ilyen perverz, így rövid időn belül (kb 3napra rá, hogy elkezdtünk írni egymásnak) taliztam vele. Valami plussz éreztem benne ahogy elkezdtünk neten beszélgetni.

2. Nem gondolkoztunk rajta, valamiért olyan természetesnek tűnt, hogy vele találkozni fogok. Tök véletlen akadtunk egymásba neten és tök véletlen de pont egy városban is lakunk.

3.De picit féltünk, mindegy egyes talinál volt bennünk pici para, nehogy lebukjunk, mert olyan helyen történtek a dolgok, ahol bukta lehetett volna, de amint megláttam, úgy azonnal lepergett rólam ez a para.

4. Hmm nem bántam meg, vagyis.. nagyon jó kaland volt, csak sajnos egymásba szerettünk, így most egy kicsit rossz, hogy nem lehetünk együtt mert ő is foglalt és én is foglalt vagyok.

2022. nov. 17. 11:18
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
16.os miert nem lehettek egyutt, ha szeretitek egymast?
2022. nov. 17. 15:27
 18/22 anonim ***** válasza:
78%

Foglaltak voltunk mindketten.

Engem talán a sok egyedül töltött idő, őt meg talán a régi megszokott dolgok (hosszú házasság) billentettek arra.

Ha gondolkodom rajta akkor soha nem teszem meg, ő a későbbiekben bevallotta hogy már régóta tetszettem neki (üzleti volt a kapcsolatunk előtte).

Én szinte paranoiás módon féltem attól hogy kitudódik de minden óvintézkedést megtettünk hogy ezt elkerüljük. Ő szintén tartott tőle hogy kiderül vagy legalább is ezt a látszatot keltette, de mint kiderült nem én voltam az első :)

Nem bántam meg annak ellenére sem hogy megtettem neki olyanokat is amit lehet hogy álmomban sem gondoltam. 2,5 évig tartott.

2022. nov. 17. 16:32
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Ertem...sajnalom....lehrt ő lett volna az igazi
2022. nov. 17. 17:24
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Fiatal kis csirke voltam akkor még. Mind a kettőnknek volt párja. Sokáig, csak udvarolt. Aztán vevő lettem rá, mert annyira megromlott az adott kapcsolatom épp. Majd amikor a randikból már a szexnek mondott valami is megtörtént(ami lecsobította a folytatást) a szerető kuka és maradt a főszereplő. Megbántam, mert nem vagyok csaló típus. Onnantól kezdve tudtam, hogy nem az Én pályafutásom a csalós történetetek kreálása.
2022. dec. 12. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!