Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha nagyon tetszik egy foglalt nő és neki is ti (tényleg őrülten kívánjátok), megpróbáltok rástartolni, elszeretni a párjától, vagy szeretőnek tenni?
Volt igen,kètszer is.
Egyik esetben nem lett semmi vègül.
Másiknak a szeretője voltam.
Tinderen matcheltünk, akkor még nem tudtam, hogy van valakije, csak mikor átmentünk instára. Mivel annyira nyilvánvaló volt a képei alapján, rá kellett kérdeznem, hogy nyitott kapcsolatban élsz? Mondja nem, hanem ezt most titokban csinálja. Végül lefeküdtünk, aztán kiderült, hogy nem is csak a barátja, hanem a férje az illető. A gond az volt, hogy azon kívül nem kellettem senkinek, már akkor is évek óta nem szexeltem, orált is 1.5 éve kaptam utoljára előtte, ezért muszáj voltam vagy vele, vagy senkivel, mert még utána megint nem kellettem sokáig senkinek.
Szóval nem vagyok rá büszke, de csak neki kellettem, ez van. 2. alkalom nem lett belőle.
A legrosszindulatúbb újra itt? :O
Vagy csak egy copy?
Mivel nálunk minimális az intimitás, így ha talanék egy vonzó nőt akivel kölcsönösen a szimpátia biztos hogy mindent megtennék.
Mert mégiscsak azért teremtették a nemi azerveunket hogy használjuk.
38f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!