Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdek vonzalmat érezni egy foglalt férfi iránt, és ez nem helyes, ti elnéznétek ezt a párotoknak?
Azt hiszem tetszem neki. Talált virágokat a hajamban, elkezdtem kiszedni, majd közel hajolt hátulról, hogy kiszedjen egyet, de olyan közel volt és olyan romantikus volt az egész. Közvetlen utána egy szék volt köztünk, és olyan közel tette a lábát az irányomba, hogy már szinte természetellenesen ült a széken, de megijedtem a helyzettől én meg teljesen az ellenkező irányba nyújtottam a lábam. Ahogy nézzük egymást, az is annyira.. tudom, hogy ő is érzi, és vonzalommal néz rám.
Nehéz, mert tudom, hogy foglalt, de úgy érzem vonzódik hozzám, és én is hozzá, sokszor úgy érzem, hogy izzik a levegő, lelassul az idő és újra meg újra lejátszom a fejemben a helyzeteket, pedig kapcsolatot sem szeretnék, és vele sem tudom elképzelni a dolgokat, még egy együttlétet sem, de azok a pillanatok.. Ismerem a párját, nem kifejezetten szimpatikus, de nem is ellenszenves. Ha választani kell, talán picit a negatív irányba hajlik, hangos és tapintatlan, de jóindulatú.
Igazán visszahúzódó típus ez a férfi. Már fél éve tart a "semmi" köztünk, egy egy ilyen helyzetben teljesen megzavarodok:)
Mit szólnátok, ha a párotok ilyen "viszonyban" lenne egy nővel? Tehát csak vonzalom és aprócska kiélései ennek. Nem szeretnék belerondítani a dolgaikba, főleg mivel nem tudom elképzelni magam kapcsolatban, de folyamatosan ezek járnak az eszemben, újraélem a pillanatokat és más más folytatással játszom le fejben. Úgy érzem magam ettől a helyzettől, mint valami tinilány, izgulok a semmin és vágyom arra, amit talán nem is akarok.
Látom éjszaka csak vicces válaszok jönnek:)
Mi az, hogy bonyolult vagyok?
Folyamatosan mindenki "megkörnyékez" több, mint 10 éve, nem az a gond, hogy kevésszer hajtottak rám, inkább túl sokan is. A férfi pedig elég visszahúzódó, kicsit mulya, esetlen, általában rossz helyen szólal meg rossz időben, és hát nem népszerű, velem egymagas és átlagosan néz ki, fogalmam sincs mi vonz benne, de tényleg lehet, hogy csak a helyzet, vagy az, hogy ő olyan "ártatlan", vagy hogy visszafogja magát..
A kapcsolatuk már 10+ éve tart a párjával, biztos vagyok benne, hogy a nő már lépett félre. Harsány, irányító, gyönyörű, nem hiszem, hogy, több, mint 10 évig beérné egy ilyen "esetlen" férfival.
"biztos vagyok benne, hogy a nő már lépett félre. Harsány, irányító, gyönyörű, nem hiszem, hogy, több, mint 10 évig beérné egy ilyen "esetlen" férfival"
Ezzel a szöveggel hitegeted magad? És neked miért kell egy "esetlen, nem nepszerű férfi"?
Tudod miért, mert foglalt. Neked ez jön be, hogy versenyezz másokkal.
"úgy érzem vonzódik hozzám, és én is hozzá, sokszor úgy érzem, hogy izzik a levegő, lelassul az idő és újra meg újra lejátszom a fejemben a helyzeteket"
Pontosan, minden csak a te fejedben játszódik le, kelleted magad, kicsit játszadozol, de a kapcsolat csak szeretői szinten működne, mert lenézed a pasit, igazi kapcsolatra nem kellene. Szeretsz epekedni.
Olyan gyomorforgató, hogy mindig a párját kell szidalmazni annak a félnek, aki tetszik valakinek.
Akkor képzeld el így: a párja hangos, bunkó, meg is csalja és még mindig jobb a pasinak, mint te.
Én is voltam hasonló helyzetben, hasonló tünetekkel, bár nem lett ennyire intim, de az idő belassulást, stb én is éreztem.
Sose történt semmi. Én amondó vagyok, hogy bizonyos határokat nem lépek át, ahogy eddig a másik fél sem tette, de nem fogom titkolni amit érzek. Nem mondom ki, de nem nyomom el (mert szerintem mentálisan romboló) és azért látszik rajtam.
Itt elsősorban a kapcsolatban lévő félen múlik a dolog nagyja. Persze, az ember nem provokál szándékosan, de a félrelépés alapvetően döntés kérdése. Aki félre akar lépni, az jóval kevesebb miatt is megteszi, aki meg hűséges annak az ölébe is ülhetsz, ha nem akarja nem teszi meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!