Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kezdek vonzalmat érezni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdek vonzalmat érezni egy foglalt férfi iránt, és ez nem helyes, ti elnéznétek ezt a párotoknak?

Figyelt kérdés

Azt hiszem tetszem neki. Talált virágokat a hajamban, elkezdtem kiszedni, majd közel hajolt hátulról, hogy kiszedjen egyet, de olyan közel volt és olyan romantikus volt az egész. Közvetlen utána egy szék volt köztünk, és olyan közel tette a lábát az irányomba, hogy már szinte természetellenesen ült a széken, de megijedtem a helyzettől én meg teljesen az ellenkező irányba nyújtottam a lábam. Ahogy nézzük egymást, az is annyira.. tudom, hogy ő is érzi, és vonzalommal néz rám.

Nehéz, mert tudom, hogy foglalt, de úgy érzem vonzódik hozzám, és én is hozzá, sokszor úgy érzem, hogy izzik a levegő, lelassul az idő és újra meg újra lejátszom a fejemben a helyzeteket, pedig kapcsolatot sem szeretnék, és vele sem tudom elképzelni a dolgokat, még egy együttlétet sem, de azok a pillanatok.. Ismerem a párját, nem kifejezetten szimpatikus, de nem is ellenszenves. Ha választani kell, talán picit a negatív irányba hajlik, hangos és tapintatlan, de jóindulatú.

Igazán visszahúzódó típus ez a férfi. Már fél éve tart a "semmi" köztünk, egy egy ilyen helyzetben teljesen megzavarodok:)

Mit szólnátok, ha a párotok ilyen "viszonyban" lenne egy nővel? Tehát csak vonzalom és aprócska kiélései ennek. Nem szeretnék belerondítani a dolgaikba, főleg mivel nem tudom elképzelni magam kapcsolatban, de folyamatosan ezek járnak az eszemben, újraélem a pillanatokat és más más folytatással játszom le fejben. Úgy érzem magam ettől a helyzettől, mint valami tinilány, izgulok a semmin és vágyom arra, amit talán nem is akarok.

2022. máj. 2. 23:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%

Hát nem olvastam el a nagyját, de biztos ráhajtanék. Olyan romiii és cukiii az egéész. ^^

Nincs olyan, hogy foglalt, csak ha nem tud figyelni.

2022. máj. 3. 08:15
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó vagyok.

Én nem nézném el a páromnak. Én nézném! És örülnék neki nagyon. Látni már csak amit az első bekezdésben leírtál.., olyan édes... főleg ha szerelmes is vagyok az egyikbe.., hát az már tényleg a sírós gyönyör.

2022. máj. 3. 08:16
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Annó volt egy ismerősöm, szerető lett. Tulajdonképpen a szokásos szöveggel saját magát hitegette: "ha nem velem, akkor mindegy hogy kivel, de így is úgyis megcsalná", "a feleség önbizalomhiányos", "a feleséget csak sajnálja, azért van még vele", "bosszúból ment vissza a feleséghez", és ehhez hasonló hülyeségekkel tömte a saját fejét. Aztán amikor szakítottak, hirtelen a ferfi nárcisztikus lett a szemében és hirtelen kitálalt a feleségnek merő jóindulatból, hogy "felnyissa a szemét", hogy segítsen a feleségnek.

Ilyenek akik csak így tudnak szeretni, csak idealizálnak valakit.

2022. máj. 3. 08:17
 14/20 A kérdező kommentje:

Ezek tökre nem a mi helyzetünk. Össze vagyunk zárva egy teremben heti egyszer többedmagunkkal beszélgetésre. A pasi FÉLÉNK, NAGYON visszafogott, furcsán beszél, gyakran leégeti magát, furcsa és érdekes dolgokat mesél. Az elején nem tudtam, hogy foglalt, akkor megálltunk és csak néztük egymást és ő se tudott szóhoz jutni, meg én sem, ez tudom, hogy több pillanat volt, mert egy harmadik ember kérdezte, hogy mi történik, mire én kapcsoltam előbb, és bemutatkoztam.

Fél év alatt egyszer találkoztam a feleségével, nem démonizálom, tök átlagos nő, csak ő irányít. A pasi is megmondta(sosem vagyunk kettesben, csak amikor kivette a virágot a hajamból, akkor voltunk, belépett utánam a tükörhöz), hogy náluk a nő irányít, ő a határozott.

Képzeljetek el egy sminkelt, vékony, harsány, dirigálós, festettszőke nőt Retro márkájú cuccokban, a pasi meg márkátlan nem divatos, előnytelen, sötét ruhákban. Kicsit olyan hatást keltenek, mintha a nő domina lenne(lett volna, de az a közönséges, utcai fajta), a férfi meg szociálisan nulla, "szolga szerepben", de ha nincs ott, akkor ki tud bontakozni.

Egyáltalán nem hajtok rá, nem flörtölök, direkt elhúztam a lábam(mert tartottam tőle, mi lesz:) Fogalmam sincs mit akarok, csak élvezem ezt a kellemes bizsergést, az izgulós, romantikus helyzeteket és meglepődök a saját vonzalmamon. Annyira olyan volt az a véletlen helyzet, mint a filmekben. A személyisége előhozza belőlem a tinit(vagy átragad rám a szorongása?:) Amúgy a gyerekeink nem is kedvelik egymást, végig gondolva nem is tudnánk összehozni rendes kapcsolatot.

Ez a férfi nem olyan, mint a többiek, ő az a fajta, akit cikiztek a suliban, aki nem jön ki jól másokkal, aki mindig beég, keveset beszél, nem túl sikeres emberi kapcsolatokban. Szerintem örült, hogy leállt vele egy csinos nő x évvel ezelőtt, és egyből összehoztak egy gyereket, az első kapcsolatában. Elég gyenge szociálisan a férfi, kicsit sem számító, taktikázós, beetetős típus, nincs hozzá képessége, legalábbis így a fél év alatt látottak alapján.

Biztosan nem csalná meg a férfi a párját, a feleség fixen nem önbizalomhiányos(inkább a férfi az, a nő beszél helyette is, meg a nő gyönyörű, tényleg), és szerintem túl ártatlan ahhoz a férfi, hogy bosszút forraljon. Olyan érzésem van, hogy ő jó ember, azért is tartunk csak itt fél éve, ez volt az első, hogy hozzám ért, vagy hogy kettesben voltunk.

2022. máj. 3. 08:43
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, én a helyedben nem magyarázkodnék, mert csak rontasz a helyzeten. Olvasd vissza, mit írt egyhangúan a legtöbb válaszoló. Elképzelhető, hogy neked van igazad és mindenki más téved. Vagy csak kicsit próbálj meg tiszta fejjel gondolkozni...
2022. máj. 3. 10:12
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az egész csak a te fejedben él és mindent belemagyarázol a dolgokba. A félénk férfiak sokszor megvezethetőbbek, te is épp ezt teszed szegénnyel. Lehet, hogy alig várja, hogy távol kerüljön tőled, csak zavarában néz téged, mivel te is nézed őt, te meg belemagyarázol itt mindent.

Voltam ilyen helyzetben, semmit nem akartam a nőtől, de folyton furcsán nézett rám, eleinte nem tudtam hová tenni, míg ki nem derült, hogy ő azt hiszi bejön nekem, holott egyszerűen csak furcsa nőnek tartottam, de kicsit sem jött be és nem is adtam ennek jelét, de ő még abból is azt hitte, hogy flörtölök vele, amikor udvariasan kinyitottam az ajtót előtte...

Te mondtad, hogy nem is ismered annyira sem őt, sem a párját mégis kész jellemrajzot gyártottál már magadnak.

Hagyd őket békén és keress mást.

2022. máj. 3. 10:25
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te itt sokmindent beleagyarázol oda, ahol nincs. Amúgy is baromi veszélyes piedesztálra helyezni valakit, egyik legalapvetőbb, de igen gyakran megeső hiba.
2022. máj. 3. 10:34
 18/20 A kérdező kommentje:

Piedesztálra? Hiszen azon kívül, hogy becsületesnek látszik és nekem bejön, csak rossz tulajdonságokat írtam róla:)

Ja, nyilván teljesen véletlenül jött utánam a mosdóba(az egyetlen hely, ahol ketten lehettünk, hogy megmutassa, hogy a hajam hátsó részén is van virág, és "simult" hozzám, plusz közel a vállamnál volt az arca, láttam szemben a tükörben is, és éreztem is, ez nem véletlen volt. Én szemét módon rávettem erre, mikor még a virágokról se tudtam, és én mentem előbb a mosdóba a tükörhöz, ő jött utánam, csak hogy kettesben lehessünk, de azért én csaltam tőrbe, ugye?:D

Azért egyeznek a válaszok(nagyrészt), mert senki sem akarja elképzelni, hogy a párja vonzódik másik nőhöz, és senki sem szemét, számító, átverő szándékkal van benne a helyzetben. Se ő nem közelít direkt, de nehezen fogja vissza magát, se én nem csinálok semmit, és a feleség sem egy hárpia, semmi vészes nincs vele, csak nem bírom a hangos, irányító nőket, azt a típust, amit képvisel, de ettől nem "rossz ember". Itt mindenki normális felnőtt a maga jó és rossz tulajdonságaival, senki sem rossz szándékú.

Heti egyszer találkozunk október óta, és az végig beszélgetés. Tudok mindenről az életében, testvérek, viszonya a feleségével, gyerekek, munkahely, érdeklődés, hobbik, politikai vélemény, gyereknevelés, kényes kérdésekről hogyan vélekedik, milyen oldalakat néz szabadidejében, miken nevet, miket tart komolynak, hova mozdul ki, mit csinál szívesen, milyen a viszonya a főnökével, anyósával, testvérével, miket tart fontosnak, miket nem, szerinte hogyan kellene kezelni bizonyos helyzeteket, mi érinti nehezen az életében, mikor minek örül(az összes többi emberről tudom ezeket, nem csak róla), még a lakberendezés, meg egyéb jelentéktelen kérdésekben is tudom, mit gondol.. Fél év alatt heti egyszer egy óra beszélgetés elég sok, illetve azt is láttam, hogyan viselkedik másokkal(mivel többen beszélgetünk). Plusz mindig ő ül közel hozzám, most én mentem be utólag és egy széknyire tudtam tőle ülni, tehát én direkt nem ülök mellé, erre úgy kinyújtotta a lábát felém, hogy szinte leesett a székről.

Valóban nem történik igazán semmi, de azért mégis. Ez a mosdós volt az első egyértelmű "lépése", de mivel nem csinált igazából semmit, nem érintett meg(csak a hajam) és nem mondott semmit.. hát igen. Szerintem egyébként nem is ő, hanem ez a helyzet tetszik, hogy történik is valami, meg nem is. De azért mégis csak hozzá köthetőek ezek a dolgok, így van valami vonzó a személyiségében, hogy tudja tartani magát, ez becsületes dolog, plusz több szimpatikus vonása van, ami beszélgetéseknél derült ki. Meg cuki, mikor beég és nem veszi észre magát, mi meg összenézünk a többi szülővel megmosolyogva, hogy még mindig arról beszél, ami érdekli. Hm..

Szóval a mostani mosdós dologra milyen magyarázatot tudtok? Nem ért hozzám, de néhány milliméteren múlott, és ottmaradt, miután kiszedte a virágot a hajamból, az arca meg a vállam felett volt picivel. De tényleg nem ért hozzám, csak közel jött és nem szólt semmit. Én nagyon hosszúnak éreztem, de csak pár pillanat lehetett, megrémisztett a helyzet. Ha csak beképzelem, akkor mit értek félre?

Egyébként előreenged az ajtóban, meg ilyesmi, de ezt nem vettem flörtnek(senkitől nem veszem annak). Meg hát nézek ki olyan jól, mint a felesége, csak én kevésbé vagyok harsány mind viselkedésben, mind öltözködésben.

Szerintem a pasi "lúzer", olyan vesztes karakter a romkomokban, de helyes, cuki kiadásban, és valamiért bejön:)

Mondjátok miért jönne utánam a mosdóba és áll közel hozzám hátulról, miután kivett a hajamból egy virágot és hajol közel a fülemhez?

Hamarosan újra találkozok majd a párjával egyébként, a gyerekeknek fellépése lesz a szülők előtt. Mikor legutóbb volt, nem fogták egymás kezét, se puszi, se semmi, és mindkettő külön beszélgetett másokkal.

2022. máj. 3. 12:47
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó részére reflektálnék. A férjemmel imádjuk egymást, de társaságban nem vagyunk ilyen ragaszkodóak. Van, hogy külön beszélgetünk, egy grillezéskor nem egymás mellé ülünk, nem fogjuk egymás kezét stb. Így szoktuk meg. Otthon ezek be vannak pótolva.
2022. máj. 3. 18:44
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Az jutott eszembe, hogy hány éve lehetsz magányos, ha egy ilyen kis dologba ennyi mindent beleláttál.

AZ meg, hogy nyilvánosan nem nyalnak-falnak, tényleg nem jelent semmit.

2022. máj. 4. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!