Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akkora bűn foglalt emberrel kikezdeni?
Na pont ezekre a véleményekre vagyok kíváncsi! Miért undorító, miért butaság, miért riban**s?
Azt gondolom sokan élnek olyan párkapcsolatban évekig megszokásból, amelyben már nem boldogok. Ha jön valaki más, akibe beleszeretsz miért ne hagyhatnád el az aktuális partnered? Vagy aki egyszer kapcsolatba kerül, az örökre "stoppolva" van? :D
Sokan kapcsolatban nincs baj, csak kimúlt a szerelem, de nem hagyják el egymást, mert alapvetően nincs konfliktus, nincs vita. Ha egy új illetőbe szeret bele valaki egy ilyen párkapcsolat mellett az rögtön ostoba lenne?
Ha én épp helyet keresek egy étteremben, de nincs, ezért odamegyek hozzád és kirántom alólad a széket hogy én ülhessek rá, az miért rossz? Nem a te széked, az ül rá aki akar. De ugye mindjárt más a helyzet, ha azután ülök a székre, ha te már távoztál.
Az undorító a másik bántása, átverése. Ha szar a kapcsolat, és úgy érzi, hogy veled jobb lenne, akkor vessen véget tisztességesen a korábbi kapcsolatának és utána kezdjen veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!