Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért akkora bűn foglalt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akkora bűn foglalt emberrel kikezdeni?

Figyelt kérdés
Ha találkozok valakivel aki foglalt és tetszik nekem, akkor miért ne flörtölhetnék vele, ha nem visszautasító? Én nem ismerem a barátnőjét, semmi közöm hozzá.
2021. júl. 21. 18:40
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
90%

Figyelj, szerintem az a bűn, ha valaki ketrecbe zárja a másik embert és ha benne marad egy olyan kapcsolatban, amiben már mást szeret.

Nem olyan egyszerű elszeretni valakit, sőt...Ha az érzéseket nem előre tervezetten keresték sutyiban egy társkeresőre regisztrálva, akkor jó nagy hülyeség figyelmen kívül hagyni őket. Más az is, hogy valakinek akkora hiányérzete van, hogy felregisztrál titokban társkeresőre vagy itt próbál felszedni valakit gyiken a párja háta mögött, mert ott egyértelmű a hiányérzet és a becsapás előre eltervezett. Ebben az esetben a legtisztább az volna, ha szakítana és utána vadászgatna. De amikor az ember nem is számít rá és szerelmes lesz és akkor jön rá, hogy basszus, én ezt már rég nem érzem a párom iránt...Akkor mondható az, hogy elszerettek? Ha el tudtak szeretni, akkor nem kár azért a kapcsolatért szerintem. És ha a másik, aki érzéseket ébresztett bennem, ő se tervezte ezt, egyszerűen csak elkezdett vonzódni? És köztünk működik az, ami a párkapcsolatban már rég nem? Szerintem akkor el kell fogadni, hogy ezt nem tervezte senki, de szembe kell nézni az érzésekkel és nem kell köpködni senkire. Még így is lehet olyan szituáció, amikor nem lehet megélni az érzéseket, mert gyerekek vannak, stb. Maximum titokban. Nem fekete-fehér az élet, bár 20 évesen még annak láttam.

2021. júl. 21. 20:14
 22/45 anonim ***** válasza:
100%

17 Nyilván nem egyszerű, de ezért vagyunk emberek és nem ösztönvezérelt állatok, hogy tudjunk uralkodni magunkon. Pontosan ez az, ami megkülönböztet egy gerinces és egy gerinctelen embert, itt mutatkozik meg a jellem. Képes-e tisztelni azt az embert, akit valamikor szeretett még akkor is, ha a szerelem már elmúlt.

Ez a valóságban persze nem ilyen egyszerű, sokkal több tényezőből áll a dolog. A baj az, hogy sokan meg sem próbálnak tisztességesek lenni, mert ugye minek.

2021. júl. 21. 20:16
 23/45 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod kedves 21-es, nagyon tetszik a gondolatmeneted!

És persze neked is köszönöm 22-es, hogy reflektáltál a kérdésemre! :)

2021. júl. 21. 20:26
 24/45 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem tudom, hogy ha ilyen irtózatosan magabiztosak vagytok, akkor miért titokban pörögtök a csávók farkán? Ha ekkora arcotok van, meg rólatok nem lehet véleményt mondani, akkor álljatok oda a csaj elé és mondjátok meg, hogy tipli van ri_anc, mostantól engem k_úr a kanod. Azt már nem meritek? Életetek szerelme úgyis mellettetek állna nem?
2021. júl. 21. 20:30
 25/45 A kérdező kommentje:
De merném, csak nem vagyok ilyen prosztó, hogy ilyet tegyek. Ennek semmi értelme nem lenne. :)
2021. júl. 21. 20:39
 26/45 anonim ***** válasza:
80%

Engem elszeretett a férjem az első páromtól. Hozzáteszem, soha nem voltam szerelmes az elsőbe, csak belementem a kapcsolatba, mert úgy gondoltam, a szerelem számomra elérhetetlen. Tudta ő is, nem érdekelte, azt mondta, a szerelem hülyeség. Aztán 4 év múlva kiderült, hogy nem is annyira elérhetetlen a szerelem, mint hittem és életem legnagyobb hibája lett volna, ha akkor nem választom inkább a szerelmet. Mondhatni liánoztam, bár utólag párkapcsolatnak se mondanám, mivel évek óta egymáshoz se értünk már, de mindegy, mert bekövetkezhetett volna úgy is, hogy van még szex valamilyen szinten. Volt egy átmeneti időszak, amikor az exem még nem tudott elköltözni tőlem vissza a szüleihez, munkája se volt, de én már a szerelmemhez jártam aludni. Emlékszem, egyszer amikor nála zuhanyoztam, átgondoltam a helyzetet, hogy te jó ég, itt zuhanyzok egy pasinál, akivel őrületeseket szexelek, miközben otthon a házamban lakik a srác, aki ettől szenved (hozzáteszem, legjobban nyilván a lakhatása elvesztésétől félt) és milyen visszataszító kívülről nézve az egész szituáció. És én csak azt éreztem, hogy jól döntöttem, hogy hűséges vagyok saját magamhoz, az érzéseimhez, hogy boldog vagyok és az a jó döntés, hogy azzal vagyok, akit szeretek. Az, hogy a másik még mindig nálam lakik, kívülről nézve megbotránkoztató. Valójában pedig nagyon szomorú, mert csak azt erősíti meg, amit mindig is éreztem 4 boldogtalan éven át, hogy az egész nem szól semmi másról, csak a lakhatásról. Ha nem csak arról szólt volna, az első éjszaka elköltözött volna, amikor már másnál aludtam. Ehhez képest fél év múlva úgy kellett neki összecsomagolnom.

Életem legfelszabadítóbb érzése volt, amikor végre elköltözött.

Közel 10 nagyon boldog évet kaptam az élettől azért, mert mertem az érzéseim után menni. És egy imádnivaló kislányt.

Én tudtam, mi a bűn és mi nem az. A bűn az volt, amikor belementem vagy benne maradtam egy olyan kapcsolatban, amikor már nem éreztem semmit a másik iránt vagy rosszabb esetben soha nem is éreztem iránta semmit. Ez volt az egészben a bűn. Nem az, amikor azt választottam, akit szeretek.

2021. júl. 21. 20:46
 27/45 anonim ***** válasza:
100%
Mernéd, hogyne persze. Aztán a valóságban mégis inkább az a jellemző, hogy a ringy... szerető már csak akkor tálal ki az asszonynak, ha a pasi őt akarja otthagyni. Addig megy a sunyulás. Vagy fészen álprofilról bátrak még.
2021. júl. 21. 21:00
 28/45 A kérdező kommentje:
26-os köszi, hogy megosztottad, örülök, hogy boldogságra találtál!
2021. júl. 21. 21:06
 29/45 anonim ***** válasza:
85%
Én is örülök 26-os történetének, nálam éppen mostanában következett be a villámcsapás... :-)))
2021. júl. 21. 21:25
 30/45 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer engem is a szerető akkor hívott fel, amikor már mindent bevetett kb. nála, hogy ott hagyjon engem, de nem tette. Ezért fel keresett, hogy kitálaljon mert már nem tudott bízni a csávóban, nekem is hazudott és ugyanúgy neki is. Kíváncsi volt, hogy mi hányadán állunk. De hónapokig kussban volt, amíg ígergette neki, hogy majd elhagy, várjon még egy kicsit. Csak közbe rájött, hogy hiába vár.
2021. júl. 21. 21:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!